Arkadaşlar ekranım biraz çatlak üzerinde kırılmaz cam vardı dün akşam ıslak masaya koydum telefonu yüz üstü fark etmeden sonra sildim ettim telefonu kullanıyordum gece kullandım sabah kalktığımda telefonun dokunmatiği çalışmıyordu telefoncuya götürdüm açtı baktı sorun gözükmüyor görüntüde düşme sebebiyle felan olmuş olabilir ekran değişimi gerekiyır olabilir dedi. sonra eve gittim telefon açılıp kapanmaya başladı hala böyle oluyor, ara sıra açık kalıyor sonra gene oluyor ne hatası olabilir?
format nasıl atabilirim hocam teknik bilgim yok maalesef telefon da açılmıyor şuan açılsa da dokunmatik yok itunes restore bağladım geri yükleme yaptım ama telefon açılmadığı için bilmiyorum oldu mu olmadı mı. güncelleme yaparkenki şerit hiçbir zaman ekrana gelmedi ama yazılımı indirdikten sonra.ekran kırık ise su geçmiş olabilir. yada düşürme sebebiyle olabilir.. telefona bir format at.. dene yine aynımı..
anakart hatası olmasından korkuyorum. telefoncu açıp baktı ekran değiştir kesin düzelir dedi ama emin olamadım. açılma kapanma sorunun da sordum ekran değişimi gerekiyor dedi.
ayarlardan genel / sıfırla / tüm içerikleri ve ayarları sıfrla deyin.. hiçbilmiyorsanız .. dokunmatik alanın çalışmaması ekrandandır.. arkadaşım ana kart degil.. merak etme
hocam dokunmatkik çalışmadığı için ayarlara giremiyorum başka yolu yok mudur. itunes bağlayıp sıfırlamayı denedim yazılım seçilip çıkartıyor dedi sonra iphone geri yükleme için hazırlanıyor dedi sonra telefon ekranı gitti iPhone bekleniyor dedi sonra ekran geldi iPhone adlı iPhone geri yüklenemedi. Bilinmeyen bir hata oluştu (4013) dedi
Yani anakart hatası olabilir? Format atma şansım olmuyor o zaman şimdi hata alıyorum.4013 hatası bundan kaynaklıdır bunlardan biridir.. telefoncuyagit ve baktır ekran degişip
- Hafıza biriminin bozulması
- Yazılım hatalarının etkisi
- Darbe etkisiyle sarsılan anakart
- Bilinçsiz işlem gören cihaz
- Bozuk bağlantı kabloları
- Bilgisayar kaynaklı sorunlar
Yani anakart hatası olabilir? Format atma şansım olmuyor o zaman şimdi hata alıyorum.
telefoncu ekran değişmesi lazım dedi içini açıp? anakart olsa anlar mıydı. 5 dk açtı baktı bunu dedi. boş yere ekran değişimine para vermek istemiyorum. garanti kapsamında değil telefonum ilk teknik servise mi gitmeliyim yoksa telefoncuya mı?bilinmez o maddelerden biride olabilir.. telefoncuya gitmen gerek ...
telefoncu ekran değişmesi lazım dedi içini açıp? anakart olsa anlar mıydı. 5 dk açtı baktı bunu dedi. boş yere ekran değişimine para vermek istemiyorum. garanti kapsamında değil telefonum ilk teknik servise mi gitmeliyim yoksa telefoncuya mı?
teşekkürler.saglam bir yere götürmeni dilerim.. bu tarz.. durumlarda.. Bu hatayı aldığınızda lütfen ehil olmayan kişilere iPhone’unuzu emanet etmeyiniz. Bu arızanın tamiri deneyim ve bir çok ekipman gerektirir. iyi bir teknik servise.. veriniz..
power tuşu ile orta tuşa basılı tutHocam şimdi kablolu baglantı restore ekranında takılı kaldı da nasıl çıkarırım bu ekrandan
XS kullanıyorumpower tuşu ile orta tuşa basılı tut
hocam geri yükleme yaptım şu apple yükleme şeridi doldu sonra gene kapandı apple logosu git gel oldu. şmidi gene yazılım yükleme şeridi geldi yazılım yüklüyor. Ayrıyeten telefon şuan bi anda iTunes'e bağlandı içindeki ses kayıtları felan görünüyor açılcak mı telefon diye bekliyorum şerit yüklendikten sonra, sonuca göre mesaj atacağım. not: yazılım yüklenirken yarısı dolmuşken yeniden kapandı telefon usb bağlantı kesildi sesi geldi pc'den şimdi apple logo git gel yapıyor tekrardan.hocam itunes geri yükleme yaptım frimware mi ne hatta yükledi ama açılmadı telefon gene apple logo git gel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?