13.3 iphone 11 uncover sorunu Uncover sorunu

baylaf42

Apple Sever
Konular
13
Arkadaşlar 13.3 uncover ile jailbraek yaptım hiç bir sorun yoktu taki teli açıp kapayıncaya kadar teli açıp kapattım uncoverdan atma sorunu ile karşılaştım bir çok adresten uncover yükledim fakat hepsi atıyor sorun ne olabilir acaba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ayfly

Apple Sever
Konular
7
Denedim burdada yüklenemiyor diyor malesef

Kardeş bu jb ler maalesef böyle.telefon kapandı mı iş bitti.hele birde imza sorunu varsa ipaların uğraş dur ondan sonra.valla eger hiçbir şekilde ve hiçbir siteden indiremiyorsan beklemekten başka çaren yok

Oyla:
KS
KS

baylaf42

Apple Sever
Konular
13
Aynen haklısın sıfırlasam diyecem imzalar kapalı

Oyla:

myfranco

Apple Sever
Konular
0
Arkadaşlar 13.3 uncover ile jailbraek yaptım hiç bir sorun yoktu taki teli açıp kapayıncaya kadar teli açıp kapattım uncoverdan atma sorunu ile karşılaştım bir çok adresten uncover yükledim fakat hepsi atıyor sorun ne olabilir acaba

Ayarlar>Genel>Profil kısmından güven yapmak gerekiyor. Bunları yaptın mı arkadaşım?

Oyla:
KS
KS

baylaf42

Apple Sever
Konular
13
Ayarlar>Genel>Profil kısmından güven yapmak gerekiyor. Bunları yaptın mı arkadaşım?

Uygulama yüklenmiyordu o yüzden olmamıştı dün akşam wifiyi kapttım uygulama yüklenirken hata kesildi ve uygulama yüklendi tekrar açtım wifiyi uygulamayı yükledim düzeldi teşekkürler şimdi kullanabiliyorum

Oyla:

honest

Apple Sever
Konular
1
reprovision ile imzalamak jailbreakı 7 gün uzatıyor 1 yıllık imzalama yapılabiliyormu

Oyla:
Geri