Chekrain jairbreak Li iOS 14.2 telefonumu nasıl sıfırlarım ???
Benim süreme özelmiş checkrain gözükmüyor sıkıntı o yüklemeyi yaptım kullandım kullanıyorum ama checkrain gözükmüyorCheckra1n gir.. içinde restore yazxar.. restore de.. cydia komple kalkmış olur...
checkra1n gözükmüyorsa.. tekrar.. checkra1n yap pcden .. nasıl becerdin hocam ..Benim süreme özelmiş checkrain gözükmüyor sıkıntı o yüklemeyi yaptım kullandım kullanıyorum ama checkrain gözükmüyor
bu genç kardeşimin videosunu izleyerek yaptım. Kendisi ile görüştüm ilk yaptığımda kaybolması normal dedi bugün nasıl kaldırırım diye sordum itunes üzerinden dene dedi çok bilmediğini belirterek 14.2 de checkrain ikonu kayboluyor dedi doğru yöntem ne ise öyle yapmak istiyorum hiç olmasın telefoncheckra1n gözükmüyorsa.. tekrar.. checkra1n yap pcden .. nasıl becerdin hocam ..
telefon acılana kadar kabloyu cıkarma sonra telefon senden pc ye izin vermeni isticek izin verdikten sonra checkrain uygulaması geliyor.Benim telefondada öyleydi izin vereyim dedim geldi.Chekrain jairbreak Li iOS 14.2 telefonumu nasıl sıfırlarım ???
Telefonu kapatıp kablo ile bağlayıp güveneceğim açılınca jb gelecek ve silebileceğim dimi ?telefon acılana kadar kabloyu cıkarma sonra telefon senden pc ye izin vermeni isticek izin verdikten sonra checkrain uygulaması geliyor.Benim telefondada öyleydi izin vereyim dedim geldi.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.