14.2 checkrain imi nasıl kaldırırım ?

Paranteez

Apple Sever
Konular
4
Chekrain jairbreak Li iOS 14.2 telefonumu nasıl sıfırlarım ???

TheLastMohikan

Tecrübeli Üye
Elit Üye
Apple Sever
Adım
Serkan
Meslek
Güvenlik
Cihaz
iPhone 15 Pro
Konular
266
Benim süreme özelmiş checkrain gözükmüyor sıkıntı o yüklemeyi yaptım kullandım kullanıyorum ama checkrain gözükmüyor
checkra1n gözükmüyorsa.. tekrar.. checkra1n yap pcden .. nasıl becerdin hocam ..

Oyla:
KS
KS

Paranteez

Apple Sever
Konular
4
checkra1n gözükmüyorsa.. tekrar.. checkra1n yap pcden .. nasıl becerdin hocam ..
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
bu genç kardeşimin videosunu izleyerek yaptım. Kendisi ile görüştüm ilk yaptığımda kaybolması normal dedi bugün nasıl kaldırırım diye sordum itunes üzerinden dene dedi çok bilmediğini belirterek 14.2 de checkrain ikonu kayboluyor dedi doğru yöntem ne ise öyle yapmak istiyorum hiç olmasın telefon

Oyla:

Reloading_Data

Jailbreaking
Elit Üye
Apple Sever
Konular
50
Chekrain jairbreak Li iOS 14.2 telefonumu nasıl sıfırlarım ???
telefon acılana kadar kabloyu cıkarma sonra telefon senden pc ye izin vermeni isticek izin verdikten sonra checkrain uygulaması geliyor.Benim telefondada öyleydi izin vereyim dedim geldi.

Oyla:
KS
KS

Paranteez

Apple Sever
Konular
4
telefon acılana kadar kabloyu cıkarma sonra telefon senden pc ye izin vermeni isticek izin verdikten sonra checkrain uygulaması geliyor.Benim telefondada öyleydi izin vereyim dedim geldi.
Telefonu kapatıp kablo ile bağlayıp güveneceğim açılınca jb gelecek ve silebileceğim dimi ?

itunesden sıfırlama yapsam sorun olur mu ? Risk veya acaba olmayan bir yöntem varsa onu tercih etmek isterim.

Son düzenleme:
Oyla:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…