İyi günler 14.2 mac le jb yaptım dün şarjım bitti telefon kapandı bugün tekrardan jb yaptım fakat ne yaparsam yapayım tweakler çalışmıyor ve ayarlarda görünmüyor sebebi nedir acaba Teşekkürler
Arkadaşlar bu dediklernizi yaptım kapanıp açılınca tweakler aktif olmuyor cydia açılıyor safe mode ne gerek var cydia serbest checkra1n restore de yaptım cihzıda sıfırladım pref.lo. Yeniledm r.bost. Yeniledim silip yeniden kurdum cihaz 7 olmuyor bende 4.2 ye geçmek istiyorum amaaa tutmadı
Arkadaş emek vermesin diye yazdım 3 kez cihazı sıfırladım hiç tweak kurmadım sadece flame kurdum o rocket ve cephei kuruyor rip den sonrasında reboot ediyorum flame yok cydia calışıyor. Şimdi 4.1 e döndüm iphonex dock çalışmıyor dock arka planı yuvarlanmıyor gesture little 11 de işe yaramadı
Reboot ettinimiİkinciye jailbreak yaptığımda bende de görünmüyordu. Cydia Substraye'yi yeniden kur işlemini yaptıktan sonra düzeldi.
Cihazı kapattım. Yeniden jb yaptım. Ardından substrateyi yeniden kur dedim. Üstüne yeni tweakler yükledim. Şu an bir problem yok.Reboot ettinimi
Konu açamıyorum yardım edin
Çok acil yardıma ihtiyacım var jailbreak vardı cihazımda şarj bitti .
normal olarak jailbreak de gitti .
Unc0ver ile jailbreak yapmıştım şimdi tekrar yüklüyorum hata alıyorum.
Daha önce Pc olmadan atmıştım şimdi profil yüklemiyor işte .
Sürüm.12.4.8Ekli dosyayı görüntüle 11413
Bu sitelerdeki imzalayan dev. Hesapları sponsorlu bu yüzden sonrun olmuyordu ama artık iş sarpa sardı oyun hileleri youtube vs vs apple bastırıyor hocam 3 utools ile yap şimdilik o imzalarAma daha önce de böyle olmuştu kendi kendine yüklendi nasıl yüklendi bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?