- Konular
- 51
İnşallah gelir 14.6 sürümündeyim diyelim geldi 15.2 15.2.1 15.2.1 ota ve 15.2 ota şeklinde shsh almıştım jailbreak gelirse eğer bu sürümlere sürüm yükseltebilirmiyim daha stabillik açısından tabi 15.1 sürümünü kaçırmışım ona shsh almamışım
Sep uyumlu olduğu sürece yükseltirsin.İnşallah gelir 14.6 sürümündeyim diyelim geldi 15.2 15.2.1 15.2.1 ota ve 15.2 ota şeklinde shsh almıştım jailbreak gelirse eğer bu sürümlere sürüm yükseltebilirmiyim daha stabillik açısından tabi 15.1 sürümünü kaçırmışım ona shsh almamışım
İnşallah bekleyeceğiz artık uyumlu seb çıkarsa teşekkür ederimSep uyumlu olduğu sürece yükseltirsin.
CoolStar, Odyssey Ekibinin iOS 15.0-15.1.1 için yeni çekirdek istismarına Çalışmalarını başlattığı görülüyor
Tabii ki, bu şeyleri geliştirmek zaman alıyor, bu yüzden anında olmayacaktır arkadaşlar
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 14346
Gelme ihtimali olabilir.15.2 ye gelmeyecek mi yani
15.2 Beta 1Şu an 15.2 beta gelmeyecek mi?
Benim de sürümüm bu hocam. Jailbreak gelme ihtimali var mı acaba?15.2 Beta 1
Var hocam.Benim de sürümüm bu hocam. Jailbreak gelme ihtimali var mı acaba?
iphone x kadar gelecek heralde a13 ve 14 işlemciler uzayacak şimdilik15.2ye gelmezse kan çıkar kac aydir bekliyoruz o sürümde.
15.2 Betaya gecme ihtimalim var mi?
iOS 15.0 - iOS 15.4 CheckRa1n JAILBREAK Güncellemesi: Daha Fazla İlerleme Tamamlandı!Devrim Deniz:
CheckRa1n ekibi, iOS 15 için güncelleme #checkra1n ilerleme kaydediyor. 15.0 - 15.4'ü destekleyecekDevrim Deniz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?