2019 İphone XR, Telephoto Lense Sahip Olacak

DeliTurK

Administrator
Admin
Kurucu
Yönetici
Apple Expert
Adım
Devrim
Meslek
Güvenlik
Cihaz
iPhone 13 Pro Max
Katılım
9 Haz 2018
Konular
1,191
Mesajlar
4,641
Çözümler
20
Tepkime puanı
5,438
Puanları
2,564
Yaş
48
Apple'ın bu yol Eylül ayında piyasaya sunacağı tahmin edilen 2019 iPhone XR modelinin, Telephoto lense sahip olacağı iddia ediliyor.

2047


Çin merkezli bir tedarik zincirinden gelen yeni bir bilgiye göre, iPhone XR'nin halefi olacak yeni iPhone XR modelinin, iPhone XS ve XS Max'in öne çıkan özelliklerinden biri olan 2x optik zoom yeteneğine sahip olacağı iddia ediliyor.



Ne yazık ki, kamera kurulumuyla ilgili çok fazla bilgi yok, ancak yeni iPhone XR modelinin kamerasında çok önemli bir yükseltme olmayacağına inanılıyor. Apple, yeni iPhone modelinde çift kameralı bir modül tarafından elde edilen 2x optik zoom özelliği sunacak ve büyük olasılıkla bu kamera, mevcut iPhone XS ve XS Max'daki 12MP ana kamera ve 12MP Telephoto lensden oluşan çift kamera kurulumu ile aynı olacak.

Apple'ın maliyetleri mümkün olan en düşük seviyede tutmak için stoğundaki mevcut kamera ünitelerini kullanacak gibi görünüyor. Ancak ön taraftaki özçekim kamerasında önemli bir değişim olabilir. İddialara göre mevcut 7MP sensör, 12MP kamera sensörü ile değiştirilecek.

Elbette, 2019 iPhone'ların piyasaya sürülmesine daha aylar var ve o zamana kadar çok şey değişebilir ancak iddialar kulağa mantıklı geliyor. Ayrıca bu iddialar, oldukça güvenilir bir kaynaktan geliyor.​
 
Geri
Üst