Yüklediğin twesklerin listesi olsa atarsan iyi olur7plus 14.2 cihazıma checkrain ile jailbreak yaptım ama cihaz arada crash yiyor 4-5 gün sorunsuz kullanıyorum facebookta veya instagramda gezerken ekran donuyor ardından crash yiyip yeniden başlıyor ve jailbreak gidiyor, uyumsuz tweakta yüklemedim ama nasıl çözebilirim bu sorunu?
Arkadaşın dediği gibi tweak listenizi bizimle paylaşır mısınız?7plus 14.2 cihazıma checkrain ile jailbreak yaptım ama cihaz arada crash yiyor 4-5 gün sorunsuz kullanıyorum facebookta veya instagramda gezerken ekran donuyor ardından crash yiyip yeniden başlıyor ve jailbreak gidiyor, uyumsuz tweakta yüklemedim ama nasıl çözebilirim bu sorunu?
abi bunlar yazabilir.. .. dogaldır.. sen yüklü olan cydia dosyaları gözter.. tweakleri@kemalak @ByPranga az önce tweak cleaner ile tüm tweakleri kaldırdım ve power selector, filza yükledim. Son olarak terkar crash ederse neyin hata verdiğini göreyim dedim ve cr4shed yüklerken telefon yeniden başladı ve aşağıdaki hataları verdi sadece 3 tweak yüklü cihaza.
Ekli dosyayı görüntüle 13873
Tabi, ekliyorum.abi bunlar yazabilir.. .. dogaldır.. sen yüklü olan cydia dosyaları gözter.. tweakleri
örnek
Tabi, ekliyorum.
1Cephei
Subsrate Safe mod
Rocketbotstrap
Preferenceloder
cr4shed
ykleyin sadece. ve bakın bakalım. geliyormu.. tweak yüklemedenDediğiniz gibi yaptım ve cr4shed yüklerken cihaz yeniden başladı ve jb yine gitti.şimdi ..tweak cleaner pro .. ile temizle deyin... ve cydia için.. tam günceleme ve
ilk gereklileri yükleyin.. yklenmemiş olursa alttakileri yükleyin
Kod:1Cephei Subsrate Safe mod Rocketbotstrap Preferenceloder
cr4shed
ykleyin sadece. ve bakın bakalım. geliyormu.. tweak yüklemeden
durduk yere reset atmaz.. eksik birşey ediyorsunuzdur
demekki cr4shed bozuyor işi .. gereksizx biz bile yüklemiyoruz..Dediğiniz gibi yaptım ve cr4shed yüklerken cihaz yeniden başladı ve jb yine gitti.
Tamamdır birde öyle deneyelimdemekki cr4shed bozuyor işi .. gereksizx biz bile yüklemiyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?