- Konular
- 24
- Sürüm
- 14.6
- Cihaz
- iPhone 11
Arkadaşlar merhaba. Aylardır kafayı yemek üzereyim gerçekten. Jailbreak yüzünden 8 Ball Pool oyununu açamıyorum, crash veriyor kapanıyor direkt. Brawl Stars'da açılmıyordu, sırf onun için mod yapmışlar, TrollStore ile kurup açabildim.
Adamın github üzerinde söylediğine göre basit bir patchmiş fakat, bunu biz yapabilir miyiz acaba? Gerçekten yalvaracağım, o kadar istiyorum ki bu oyunu oynayabilmeyi, jbden de vazgeçmek istemiyorum. iPhone 11 ios 14.6 unc0ver kullanıyorum. Lütfen bu postu okuyan ve anlayan abilerim kardeşlerim yardımcı olsun lütfen.
Bahsettiğim site:
THIS IS NOT A HACK OR A MOD and I DO NOT support development of exploits in Supercell games. This is just a simple patch to allow people on jailbroken IDevices to play Supercell games
Adamın github üzerinde söylediğine göre basit bir patchmiş fakat, bunu biz yapabilir miyiz acaba? Gerçekten yalvaracağım, o kadar istiyorum ki bu oyunu oynayabilmeyi, jbden de vazgeçmek istemiyorum. iPhone 11 ios 14.6 unc0ver kullanıyorum. Lütfen bu postu okuyan ve anlayan abilerim kardeşlerim yardımcı olsun lütfen.

Bahsettiğim site:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.