Yeni yöntem var atarız umarım çalışıyordur .. videolu
Dosya :
[Hidden content]
VİDEO:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yeni yöntem var atarız umarım çalışıyordur .. videolu
Dosya :
[Hidden content]
VİDEO:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
açılmış olmalı tapatalk da oluyormu bilemiyorum ..-sagol ama linki acmdim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
h5GG yüklediniz degilmi .. ordaki seç menüsü gelmiyormu.. html içine almakiçin.Şindi açtim ancak vidoda çikan konu secme seçenegi çikmiyor baska yöntem varmi acaba?
h5GG yüklediniz degilmi .. ordaki seç menüsü gelmiyormu.. html içine almakiçin.
Troolstore gereklidir yazıyor ama onla yapıyorsunuz değilmi? Bir kaç videoda gördüm çünkü esing ile olmadıAynen yükledim ancak videoda çikan select target kismi çikmiyor gerekli dosyayi yüklemem için
deneyeceğim-sagol ama linki acmdim
Arkadaşlar araştırıyoruz kolay hack olmuyormuş bakacağızArkadaşlar select target menüsüne basil geleceğim yardimci olabilecek yomu?
Arkadaşlar araştırıyoruz kolay hack olmuyormuş bakacağız
ios 11 üzeri destekliyor 8 ball sizde jailbreak var büyük ihtimal ..ve kalıntılar nedeniyle .. oluyordurBen oyuna bile giremiyorum arkadaşlar. iPhone 11 ios 14.6 kullanıyorum oyuna bastığım gibi anında geri atıyor. Yapabileceğim bir şey var mı?
Shadow
tweak indirip test edin. yoksa Semirestore 11
ile buton açık olacak şeklibnde telefonu format atın .. tweak ileDenemediğim bypass kalmadı ki. Cihazım jailbreakli olduğu için girmiyor olabilir mi acaba? Boşuna da tekrar sıfırlamak istemiyorumios 11 üzeri destekliyor 8 ball sizde jailbreak var büyük ihtimal ..ve kalıntılar nedeniyle .. oluyordurShadow
tweak indirip test edin. yoksaSemirestore 11
ile buton açık olacak şeklibnde telefonu format atın .. tweak ile
yok sanmıyorum bizlerde çok kulandık.. büyük ihtimal ile jailbreak yaptıktan sonra gerekliler yüklenmeden hatalar yapmış olabilirsiniz. temiz kurulum deneyin.. ve sileo yüklendi an ilk yüklenmöesi gerekenleri yükleyip deneyin oyunu . baska bir şey yüklemedenDenemediğim bypass kalmadı ki. Cihazım jailbreakli olduğu için girmiyor olabilir mi acaba? Boşuna da tekrar sıfırlamak istemiyorum
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.