A-font Hakkında

JbWorld

Yeni Üye
Apple Sever
Konular
67
Arkadaşlar iphone 7 14.2 jb kullanıyorum. A-font yükledim sorunsuz çalıştı fakat telefonumun hesap makinası'nı bir türlü kullanamadım.Tabiki buna neyin sebep olduğuna icleaner'dan tüm tweakleri kapatıp tek tek açarak hangsinin sebep olduğuna baktığımda a-font'un 14.2 de çalıştığını fakat hesap makinasının çalışmamasına sebep olduğunu gördüm.14.2 de yazı tipi için çalışan hangi tweak'i önerirsiniz?teşekkürler

Anaxagoras

Apple Sever
Konular
0
Arkadaşlar iphone 7 14.2 jb kullanıyorum. A-font yükledim sorunsuz çalıştı fakat telefonumun hesap makinası'nı bir türlü kullanamadım.Tabiki buna neyin sebep olduğuna icleaner'dan tüm tweakleri kapatıp tek tek açarak hangsinin sebep olduğuna baktığımda a-font'un 14.2 de çalıştığını fakat hesap makinasının çalışmamasına sebep olduğunu gördüm.14.2 de yazı tipi için çalışan hangi tweak'i önerirsiniz?teşekkürler

Merhaba, bu sorunla ben de geçen hafta karşılaşmıştım. Bugün içerisinde font yeniden güncellendi. A-fontu yüklemeden önce Cydia substrate ve rocketbootstrap’i güncelledikten sonra kurulum yapın. Muhtemelen herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. En azından ben bu şekilde sorun yaşamadım.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri