G grafixer Apple Sever Katılım 7 Eyl 2018 Konular 5 Mesajlar 32 Tepkime puanı 12 Puanları 1,869 2 Eki 2019 #1 Merhaba arkadaşlar menüdeki uygulama isimleri normalde beyaz yazı tipinde fakat durduk yere kendiliğinden koyulaştı ve değiştiremiyorum tweak kurup değiştiremeyi denedim renk yine aynı yardımcı olabilecek birisi varmı?
Merhaba arkadaşlar menüdeki uygulama isimleri normalde beyaz yazı tipinde fakat durduk yere kendiliğinden koyulaştı ve değiştiremiyorum tweak kurup değiştiremeyi denedim renk yine aynı yardımcı olabilecek birisi varmı?
Alper Türk Yönetici Moderatör Apple Expert Antibiyotik İlk 1000! Adım Alper Cihaz İPhone 12 Pro Katılım 22 May 2019 Konular 463 Mesajlar 1,545 Çözümler 8 Tepkime puanı 1,916 Puanları 2,099 Konum İstanbul 2 Eki 2019 #2 duvar kağıdı degiştirdiginizde yine aynımı bir bakarmısın.. bazı duvar kagıtları koyu eder. Oyla: Oyla 0 Downvote
KS KS G grafixer Apple Sever Katılım 7 Eyl 2018 Konular 5 Mesajlar 32 Tepkime puanı 12 Puanları 1,869 2 Eki 2019 #3 Kardelen' Alıntı: duvar kağıdı degiştirdiginizde yine aynımı bir bakarmısın.. bazı duvar kagıtları koyu eder. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim duvar kağıdını perspektif yapınca düzeldiği Oyla: Oyla 0 Downvote
Kardelen' Alıntı: duvar kağıdı degiştirdiginizde yine aynımı bir bakarmısın.. bazı duvar kagıtları koyu eder. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim duvar kağıdını perspektif yapınca düzeldiği