D drserwan Apple Sever Katılım 28 May 2020 Konular 5 Mesajlar 18 Tepkime puanı 3 Puanları 1,133 29 May 2021 #1 arkadaşar jailbreak yaptım ama sonra silmeye çaıştım uncover silya kalktı ama ayarlar aılmıyor galeri aılmıyor telefon kapanmıyor itunes görmüyor.
arkadaşar jailbreak yaptım ama sonra silmeye çaıştım uncover silya kalktı ama ayarlar aılmıyor galeri aılmıyor telefon kapanmıyor itunes görmüyor.
AmiraL Emekli Yönetici Apple Sever Kıdemli Üye İlk 1000! Adım Ahmetcan Cihaz iPhone 14 Pro Max Katılım 11 Haz 2018 Konular 632 Mesajlar 3,090 Çözümler 1 Tepkime puanı 3,295 Puanları 2,464 29 May 2021 #2 drserwan' Alıntı: arkadaşar jailbreak yaptım ama sonra silmeye çaıştım uncover silya kalktı ama ayarlar aılmıyor galeri aılmıyor telefon kapanmıyor itunes görmüyor. Genişletmek için tıkla ... Unc0ver tekrar yükle .. Cydia yükle .. ve 1. Ayarlara gel 2. Update kapat 3. Refresh icon cache ve Restore RootFS işaretle .. 4 Restore RootFS de.. Cydia kaldır .. 5Cydia kalktığı an .. ayarlar genel tüm ayarları Sıfırla yap .. uygulamalar silinmez .. Oyla: Oyla 0 Downvote
drserwan' Alıntı: arkadaşar jailbreak yaptım ama sonra silmeye çaıştım uncover silya kalktı ama ayarlar aılmıyor galeri aılmıyor telefon kapanmıyor itunes görmüyor. Genişletmek için tıkla ... Unc0ver tekrar yükle .. Cydia yükle .. ve 1. Ayarlara gel 2. Update kapat 3. Refresh icon cache ve Restore RootFS işaretle .. 4 Restore RootFS de.. Cydia kaldır .. 5Cydia kalktığı an .. ayarlar genel tüm ayarları Sıfırla yap .. uygulamalar silinmez ..
Kemal Kürşat Visual Basic Studio Developer Admin Yönetici Tecrübeli Üye Elit Üye Apple Sever Pencere Uzmanı Dizüstü Cerrahı Antibiyotik Katılım 9 Eki 2019 Konular 124 Mesajlar 1,649 Tepkime puanı 780 Puanları 2,089 Web sitesi www.trappledestek.com 29 May 2021 #3 drserwan' Alıntı: arkadaşar jailbreak yaptım ama sonra silmeye çaıştım uncover silya kalktı ama ayarlar aılmıyor galeri aılmıyor telefon kapanmıyor itunes görmüyor. Genişletmek için tıkla ... itunnes driver güncelle telefonu görür itunnes Oyla: Oyla 0 Downvote
drserwan' Alıntı: arkadaşar jailbreak yaptım ama sonra silmeye çaıştım uncover silya kalktı ama ayarlar aılmıyor galeri aılmıyor telefon kapanmıyor itunes görmüyor. Genişletmek için tıkla ... itunnes driver güncelle telefonu görür itunnes