Kurdum ancak reklamlar gitmedi. Ayar falan gerekli mi?
1.repodan kurarken aşağıdaki hatayi verdi. 2. Repodan kurdum ancak engellemedi.
Ayni sorun devam ediyor malesef.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Repodan yeni sürümü indirin cydia yenileyip indin.
Ekli dosyayı görüntüle 9471
Merhaba,öncelikle emeğinize sağlık..Android işletim sisteminden ios a yeni gecis yapan biri olarak okadar çok karmaşık geldiki bana bu işler..Tweak: Adblock++
Açıklama: Youtube ,instagram ++ uygulamalardaki reklamlardan kurtulun..
Repo:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Sürüm: 1.4.4
Uyumluluk: ios 8 - 14.4.2
Arkadaşım öncelikle. Adblock .. eski de kaldı reklamları kaldırmıyor. ve uygulama olarak görünmez. saten. adblock kaldırın yüklü ise..Merhaba,öncelikle emeğinize sağlık..Android işletim sisteminden ios a yeni gecis yapan biri olarak okadar çok karmaşık geldiki bana bu işler..
Jelbr.. yüklemede kaldırmada 1 haftada uzman oldum lakin bu cydia uygulama yükleme olayını çözemedim videolar baktım karmakarışık ve 7 yaşında çocuklar dahi video çekmiş gına geldi size danışmak istedim ..Mesela ben bunu yükledim tmm sorun çıkmadı ama ''Filza" uygulaması gibi ekrana simge gelmedi ayarlar vs karistirdim birşey bulamadım ..Sonrası ".Den" yazan link dikkatimi çekti kurduğum bolumde (oda kurucu debian'in kısaltılmışı imiş) onunda yukledim yeniden bir uyhulama ayar vs bir şey bulamadım ..!arka planda biz farketmesektemi çalışıyor ,yoksa bilemedigim goremedigim eksik yaptığım birseymi var yardımcı olurisenix sevinirim sadece bu uygulama için değil diğerleri içinde bilginize tecrübenize ihtiyacım var arkadaşlarSimdiden teşekkürlerimi ileterek Allah'a emanet olmanız temennisi ile..
2.5 sürümüne guncel edilmiştirTweak: Adblock++
Sürüm: 2.5
Uyumluluk: ios 8 - 14.8.1
Sürüm: 2.6 repomuza güncel edildiTweak: Adblock++
Sürüm: 2.6
Uyumluluk: ios 8 - 14.8.1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?