Adobe Lightroom RCS 9.2.2 iPad

DeliTurK

Administrator
Admin
Kurucu
Yönetici
Apple Expert
Adım
Devrim
Meslek
Güvenlik
Cihaz
iPhone 13 Pro Max
Konular
1,193
FOTOĞRAF DÜZENLEYİCİ VE KAMERA

• Otomatik fotoğraf düzenleme olanakları ile fotoğraflarınızı tek dokunuşla geliştirin
• Resim düzenleme işlemlerinizde kontrast, pozlama, açık tonlar ve gölgeler gibi ışık ayarları yapın
• Renk karıştırıcısı ve renk derecelendirme gibi foto düzenleme araçlarıyla göz alıcı düzenlemeler oluşturun
• Foto düzenleme araçlarıyla fotoğraf netleştirme, bulanık yapma ve fotoğraf boyutlandırma gibi işlemler yapın; doku, sis ve gren kaydırıcılarıyla görünüm ve hissi değiştirin
• Mükemmel kompozisyon için fotoğraf düzenleme aracı ile resminizi kırpın, döndürün
• Versiyonları kullanarak orijinalini kaybetmeden farklı resim düzenleme işlemlerinizi karşılaştırın
• Pozlama, zamanlayıcı, fotoğraf boyutlandırma, fotoğraf netleştirme ve anında hazır ayarlar gibi eşsiz kontrollerle telefonunuzun foto düzenleme gücünü ortaya çıkarın
• Raw, profesyonel ve HDR gibi gelişmiş kamera çekim modlarıyla daha ayrıntılı kamera çekimleri yapın

VİDEO DÜZENLEYİCİ
• Düzenleme Tekrarı Yaratın: Düzenlemelerinizin öncesini ve sonrasını gösteren kısa videolar kaydedip paylaşarak yaratım sürecinizi öne çıkarın
• Fotoğraf ve video düzenleyici ile Premium video düzenlemeye erişin
• Büyüleyici videolar için Lightroom’un popüler foto düzenleme özelliklerinden video düzenleyici içerisinde de faydalanın
• Video düzenleyici ile tıpkı resim düzenleme aracında olduğu gibi kontrast, açık tonlar, canlılık ve daha fazlasına ince ayar yapın

İPA :
Hidden content
Bu içeriği görebilmeniz için bu konuya yanıt vermeniz veya bu gönderiyi beğenmeniz gerekir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Sertan23

Apple Sever
Adım
Sertan
Cihaz
iPhone 7plus
Konular
6
Teşekkürler

HİGHT

Apple Sever
Adım
burak
Cihaz
iPhone 13 pro
Konular
31
teşekkürler dostum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…