Başlıkta da belirttiğim gibi app adminden özellikle de youtube sürümlerini indirmeye çalıştığımda resimdeki hatayı alıyorum önceden böyle bir uyarı gelmiyordu.
Çok Teşekkür ederim oldu. Cercube yüklü youtubeyi tvye yansıtıyordum reklam cıkmıyordu önceden fakat şimdi çıkıyor eski sürümdenmi denemek istedimsürümünüz nedir.. ? appstore++ deneyin..
cercube için.. ilk öncelik.. üyelik alıp mail onayı alın. üyeligi gbirdiginizde. reklam kalkacak cercube bizden indirdiginizde.Çok Teşekkür ederim oldu. Cercube yüklü youtubeyi tvye yansıtıyordum reklam cıkmıyordu önceden fakat şimdi çıkıyor eski sürümdenmi denemek istedim
Konudan bağımsız bir sorumda var sürümüm 12.1.1 letmeblock özellikle appstorede cok sorun cıkartıyor uygulama indirmede yada hesabımı girmeye calıştığımda problem oluşturyor bir çözümü yada alternatifi varmıcercube için.. ilk öncelik.. üyelik alıp mail onayı alın. üyeligi gbirdiginizde. reklam kalkacak cercube bizden indirdiginizde.
Konudan bağımsız bir sorumda var sürümüm 12.1.1 letmeblock özellikle appstorede cok sorun cıkartıyor uygulama indirmede yada hesabımı girmeye calıştığımda problem oluşturyor bir çözümü yada alternatifi varmı
Bu tweak içinde letmeblock istiyorki onsuz kullanamıyorumsiz niçin kulanıyordunuz hangi uygulamalar için oda önemli ..
- Repo:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.- Tweak Name: Mega UHB - iOS 9/10/11/12 - MUHB (Mega Untrusted Hosts Blocker)
- Dependencies: LetMeBlock 0.0.5 or higher (
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.) & UHB (Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.)
letmeblock yerine uhb deneyin..
Bu tweak içinde letmeblock istiyorki onsuz kullanamıyorum
Bendeki sıkıntı letmeblock tweaki appstorede ilginç birşekilde sorun cıkarıyor mail adresini giremiyorum uygulama yükleyemiyorum vs.dgorudur . malesef.. evet bağımlılık olarak ekliyor .. ..sizin bukadar bunu yükleyecek dueum neki saten tweaklerdeki uygulamalr için reklamlar kendiliginden kalkıyor yüklediginizde ayarlardan
çok şeyi engellliyor bazen uygulamaları bile .. ben şahsen yüklemenizi tavsiye etmiyorumBendeki sıkıntı letmeblock tweaki appstorede ilginç birşekilde sorun cıkarıyor mail adresini giremiyorum uygulama yükleyemiyorum vs.
Evet benimde hoşuma gitmiyor bu durum. Peki cihazdaki reklamları engelleyecek başka bir tweak yokmu letmeblock harici?çok şeyi engellliyor bazen uygulamaları bile .. ben şahsen yüklemenizi tavsiye etmiyorum
show tv kanal d vb kanallarda film izlerken asagi indirme simgesine tikladigimda oluyor ama youtube,den video izledigimde olmuyor gunlerdir ariyorum sebebini bulamadim, 1 ay once calisiyordu suan boyle oluyor
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.