Appellancy Tweak Hatası

alperenkalyon

Apple Sever
Konular
3
Merhaba,

Appellancy tweak kurdum bir kaç fotoğraf çekip ayar yaptıktan sonra sürekli respring yapıp duruyor sadece reset atık Jailbreak pasif olunca kullanabiliyorum. JB'yi kaybetmek istemiyorum. Bunun çözümü nedir yardımcı olabilir misiniz?

iOs Sürümüm 11.2.6 cihaz 6s

SheSouL

Tecrübeli Üye
Elit Üye
Apple Sever
Konular
33

Jailbreak kaybetmezsiniz icleaner + ayar dosyalarından kalıntıları silin temizlik edip cydiadan kaldırın gereksiz bence tam çalışmıyor

Son düzenleme:
Oyla:
KS
KS

alperenkalyon

Apple Sever
Konular
3
Oyla:

josepH

CR.cryp
Moderatör
Apple Expert
Tecrübeli Üye
Elit Üye
Cihaz
iPhone 13 pro Max
Konular
511
Şu an telefonu normal şekilde kullananiliyorum sadece JB aktif değil. iCleaner'i nasıl kullanabilirim?

uncover açıyoruz ayarlardan load tweak pasif edip tekrar jailbreak ediyorsunuz.. ve tweakler aktif olmaz ama icleaner ve cydia aktif olur... silin .. tweak bu kadar..

Oyla:
KS
KS

alperenkalyon

Apple Sever
Konular
3
uncover açıyoruz ayarlardan load tweak pasif edip tekrar jailbreak ediyorsunuz.. ve tweakler aktif olmaz ama icleaner ve cydia aktif olur... silin .. tweak bu kadar..
Teşekkür ederim Electra kullanıyorum o şekilde yaptım sorun çözüldü. Cevaplayan herkese teşekkürler.

Oyla:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…