Kurdum ifunbox ile denedim ama hiç bir şekilde atmadı ve silmedi de iOS 12
ios 14 desteği ne zaman gelir acabaSürüm: 1.1.1 SÜRÜMÜNE güncel edilmiştir. repomuzda
hocam denedim işe yaramadı. o yüzden ios 14 desteği ne zaman gelir diye sordum. iphone 11 pro max da işe yaramadı yani@caldion78, 14 desteklidir .. ve 3 utolls ile iphone içeriligini dosya paylaşımı yapmak içindir..
1.2.0 sürümüne güncellendi ve artık Rootless jailbreak'i destekliyor.1.2.0 sürümüne güncellendi ve artık Rootless jailbreak'i destekliyor.
Sonuç olarak Dopamin e gibi Rootless jailbreak ortamında bile "Apple File Conduit" 2 "kurup USB üzerinden PC'nizden dosya işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.
iFunBox
Kurulumdan sonra iFunBox onu "jailbreakli" olarak tanıyacak ve ona Raw Dosya Sistemi öğesinden erişebileceksiniz .
Ancak iFunbox'ın Windows sürümüyle düzgün çalışmayabileceğini lütfen unutmayın.
Ekli dosyayı görüntüle 12906
iMazing
"iMazing" muhtemelen macOS'ta birçok kişi tarafından kullanılıyor, ancak ona aynı zamanda dosya sisteminin " Kökü " nden de erişilebiliyordu .
Ekli dosyayı görüntüle 12907
Kurulum (kurulum sırasına dikkat edin)
Apple File Conduit “2”yi kullanabilmek için ilk olarak [ ldid ] kurulmalıdır, bu nedenle önce onu kurduğunuzdan emin olun (hata yaparsanız Apple File Conduit “2”yi ldid yükledikten sonra yükleyin). ”).
Ekli dosyayı görüntüle 12908
Lid'i yükledikten sonra lütfen BigBoss deposundan [ Apple File Conduit “2” (iOS 11+, arm64 )] yükleyin .
[Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.]
Ekli dosyayı görüntüle 12909
REPO:
Versiyon : 1.2.0
Düzenleyen: @DeliTurK
Uyumluluk: iOS 7 - 16
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?