Apple kimliği güncel değil uyarısı

ali.ercan.104855

Apple Sever
Konular
6
Merhab 1 haftdır apple kimliği güncel değil uyarısı var gırıs yapıyorum hep donuyor aygıtlardan cıkıs yaptım sıfreyı deyıstırdım apple den gırıs yaptım hep ayını gonuyor hep ustalardan yardım tesekurler

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oğuzhan

Apple Sever
Konular
22
Merhab 1 haftdır apple kimliği güncel değil uyarısı var gırıs yapıyorum hep donuyor aygıtlardan cıkıs yaptım sıfreyı deyıstırdım apple den gırıs yaptım hep ayını gonuyor hep ustalardan yardım tesekurler

Merhaba,

Ayarlardan isminizin yazdığı yere tıklayıp sonra hesabı sil'e tıklayın. Yeni hesap isteyecek, sil dediğiniz hesabı yazın.

Doğrulama kodu isteyecek. Bilgisayarınızdan mail hesabına girip doğrulama kodu ile giriş yapın. Hesabınız güncellendi diyecek. Bunun için birkaç saatin geçmesini bekleyeceksiniz uyarının gitmesi için.

Hala düzelmediyse yeni bir iphone hesabı oluşturun. O hesaptan da aynı uyarıyı göreceksiniz. Sürdür'e tıklayıp şifrenizi girin, uyarı kalkmışsa eski hesabınıza geri dönebilirsiniz.

Oyla:
KS
KS

ali.ercan.104855

Apple Sever
Konular
6
Mer usta senın 2 cozumu yaptım halen aynı baska hesap gırdıyımde sorun yok ama ıstedım eskı hesap bır kac sefer denedım senın cozumu olmadı

Oyla:

Damla

Co Admin
Yönetici
Apple Expert
Adım
Öznur
Cihaz
iPhone 11
Konular
1,107
Mer usta senın 2 cozumu yaptım halen aynı baska hesap gırdıyımde sorun yok ama ıstedım eskı hesap bır kac sefer denedım senın cozumu olmadı

Özellikle sıfırlamadan sonra " Apple kimliği güncel değil " uyarısını alıyorsanız ve " sürdür " tıklaması işe yaramıyorsa, aynı sorunu yaşamış birisi olaraktan çözümü anlatıyorum.

1. seçenek:

adresinden giriş yapmanız.

2. Seçenek

isminizin yazdığı yere tıklayın ayarlardan. Sonra hesabı sil'e tıklayın. Yeni hesap isteyecek. Sil dediğiniz hesabı yazın.
Doğrulama kodu isteyecek. Bilgisayarınızdan mail hesabına girip doğrulama kodu ile giriş yapın. Hesabınız güncellendi diyecek. Bunun için birkaç saatin geçmesini bekleyeceksiniz uyarının gitmesi için.

3. ve son seçenek

Hala çözüm olmadıysa, yeni bir iphone hesabı oluşturun. O hesaptan da aynı uyarıyı göreceksiniz. Sürdür'e tıklayıp şifrenizi girin. Uyarı kalmışsa eski hesabınıza geri dönebilirsiniz.

Oyla:
Geri