Apple Paye Kart Ekleme

RomeoBenim

Yeni Üye
Apple Sever
Konular
18
Arkadaşlar 12.4 Sürüme Aplle Pay Kart Ekliyecem Fakat Telefonunuzu Güncelleyin Uyarızı Veriyor İşlemi Yapamıyorum Bu İşin Bir Kaliteli Taktiği Tweaki Varsa Biriniz Yarsımcı Olun Please

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

by BasilBey

Yönetici
Moderatör
Elit Üye
Yeni Üye
Apple Sever
Adım
basri
Cihaz
iPhone 11 pro
Konular
147

Türkiye’de Apple Pay kullanmanın yolu

Ülkemizde henüz hiçbir banka ile anlaşmayan Apple Pay,
Wise ile üyelik oluşturup çeşitli adımları ayarlayıp Türkiye’de iPhone’unuz ile ödeme yapabiliyorsunuz. Öncelikle Wise anasayfasından kendinize İngiltere üzerinden bir hesap oluşturun. Bu işlem öncesinde iPhone bölgenizi İngiltere yapmayı unutmayın.
Burada dikkat edilmesi gereken nokta üyeliğinizde ve kart satın alımınızda belirtmeniz gereken adres İngiltere’de olmak zorunda.. bu iş uzun iş.. ve türkiye ile anlaşması gerekiyor
Wise artık TR’deki harcamaları kontrol edip hesapları kapatıyor hele ki kartınızı teslim almışsanız kart ücretini de iade etmiyor bilginiz olsun !

KS
KS

RomeoBenim

Yeni Üye
Apple Sever
Konular
18

Türkiye’de Apple Pay kullanmanın yolu

Ülkemizde henüz hiçbir banka ile anlaşmayan Apple Pay,
Wise ile üyelik oluşturup çeşitli adımları ayarlayıp Türkiye’de iPhone’unuz ile ödeme yapabiliyorsunuz. Öncelikle Wise anasayfasından kendinize İngiltere üzerinden bir hesap oluşturun. Bu işlem öncesinde iPhone bölgenizi İngiltere yapmayı unutmayın.
Burada dikkat edilmesi gereken nokta üyeliğinizde ve kart satın alımınızda belirtmeniz gereken adres İngiltere’de olmak zorunda.. bu iş uzun iş.. ve türkiye ile anlaşması gerekiyor

Başkan sorumu anlamamışsın sen ben zaten anlatğını biliyorum 12.4 sürümdeyim ve wise kartımı eklemem içğn cihazınızı güncelleyin uyarısı aldığım için kartımı walete ekleyemiyorum bunun bir kandırmacası varmı onu araştırıyorum

by BasilBey

Yönetici
Moderatör
Elit Üye
Yeni Üye
Apple Sever
Adım
basri
Cihaz
iPhone 11 pro
Konular
147
Başkan sorumu anlamamışsın sen ben zaten anlatğını biliyorum 12.4 sürümdeyim ve wise kartımı eklemem içğn cihazınızı güncelleyin uyarısı aldığım için kartımı walete ekleyemiyorum bunun bir kandırmacası varmı onu araştırıyorum

pardon .. okadar soru geliyor özelden foruma bakmaktan tam ayrıntıyı görmemişim konuda bilgim. maelsef yok.. bilen varsa yazar. (y)

Geri