Apple store indirme sorunu

nihat1551

Apple Sever
Konular
7
Merhaba, iphone 6s plus ios 11.4 jb li. Apple store den indirme ya da güncelleme yapamıyorum. İndirme butonu dönüyor ve hiçbir tepki yok. İcleaner ile temizledim. Ayarlar kısmından i cloud ve apple store den çıkış yaptım, cihazı kapadım açtım tekrar ayarlardan giriş yaptım yine aynı.

Apple store içerisinden çıkış yaparak aynı yerden giriş yapınca giriş başarısız yazıyor ancak giriş yapmış gibi gözüküyor ve başa dönüyoruz.
Yeni hesap açtım yine düzelmedi. Hesap başka cihazda çalışıyor. Vpn girmeyi de denedim yine olmadı.

Çözüm önerisi olan var mı? Sorunu aşamıyorum.

Bu apple store silinip yüklenebilir mi? O kaldı :)

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

TheLastMohikan

Tecrübeli Üye
Elit Üye
Apple Sever
Adım
Serkan
Meslek
Güvenlik
Cihaz
iPhone 15 Pro
Konular
266
Merhaba, iphone 6s plus ios 11.4 jb li. Apple store den indirme ya da güncelleme yapamıyorum. İndirme butonu dönüyor ve hiçbir tepki yok. İcleaner ile temizledim. Ayarlar kısmından i cloud ve apple store den çıkış yaptım, cihazı kapadım açtım tekrar ayarlardan giriş yaptım yine aynı.

Apple store içerisinden çıkış yaparak aynı yerden giriş yapınca giriş başarısız yazıyor ancak giriş yapmış gibi gözüküyor ve başa dönüyoruz.
Yeni hesap açtım yine düzelmedi. Hesap başka cihazda çalışıyor. Vpn girmeyi de denedim yine olmadı.
deyin..
Çözüm önerisi olan var mı? Sorunu aşamıyorum.

Bu apple store silinip yüklenebilir mi? O kaldı :)

Appstore .. uygulama indirirken dönüyor ve geri atıyorsa.. basit..
Newterm Trappledestek reposundan .. indiriniz ..
su
alpine
ldrestart ( L) harfiyle
yapın düzelecek ..

yada alternaatif.. yobun pro Powerselector gibi tweaklerdeki ldrestart yapınız.. düzelecek
ÇÖZÜM OLURSA SAGDAKİ ÇÖZÜM BUTUNUNA BASINIZ.

Son düzenleme:
Oyla:
KS
KS

nihat1551

Apple Sever
Konular
7
Malesef düzelmedi.

Oyla:

DeliTurK

Administrator
Admin
Kurucu
Yönetici
Apple Expert
Adım
Devrim
Meslek
Güvenlik
Cihaz
iPhone 13 Pro Max
Konular
1,193
Son düzenleme:
Oyla:
KS
KS

nihat1551

Apple Sever
Konular
7
Newterm ile de yaptım cihaz restart da oldu halen aynı sorun devam ediyor. Yalnız şu var ayarlardan apple store ya giriş yapınca, apple store nin kendisinden giriş yapılmış görünmüyor.
Apple store ekranında sağ üst kısımdan giriş yap deyince giriş yapılamadı uyarısı geliyor ancak isim orda çıkıyor. Herhangi bir uygulamada indirme ya da güncelle butonuna tıklayınca dönüp geri atıyor.
Apple store ekranında profile basınca yeni hesap oluşturma ekranı geliyor.

Apple store ile ilgili yalnızca appadmin yüklü.

Jailbreak aktif değilken de bu sorun var.

Yardımlarınıza teşekkürler, fakat işlem başarısız.

Oyla:

TheLastMohikan

Tecrübeli Üye
Elit Üye
Apple Sever
Adım
Serkan
Meslek
Güvenlik
Cihaz
iPhone 15 Pro
Konular
266
Newterm ile de yaptım cihaz restart da oldu halen aynı sorun devam ediyor. Yalnız şu var ayarlardan apple store ya giriş yapınca, apple store nin kendisinden giriş yapılmış görünmüyor.
Apple store ekranında sağ üst kısımdan giriş yap deyince giriş yapılamadı uyarısı geliyor ancak isim orda çıkıyor. Herhangi bir uygulamada indirme ya da güncelle butonuna tıklayınca dönüp geri atıyor.
Apple store ekranında profile basınca yeni hesap oluşturma ekranı geliyor.

Apple store ile ilgili yalnızca appadmin yüklü.

Jailbreak aktif değilken de bu sorun var.

Yardımlarınıza teşekkürler, fakat işlem başarısız.

o farklı bir sorun.. üye girişi yapılmış fakat uygulama indirme yapmıyorsa çözüm bu.. sizinki farklı .. bir şey bozmuş olabilir. .. siz çıkış yapıp .. ağ ayarları ..ve ayarlardan tüm içerikleri sıfrla yapın. sonra tekrar jailbreak işlemi yapın.. format degil.. tüm ayarlarıorjinal ayara getirip yapın.. lütffen .. sonra tekrar jailbreak ediniz..

Oyla:
KS
KS

nihat1551

Apple Sever
Konular
7
Teşekkürler, onu da yaptım, ilk mesaja yazmamışım. Anladığım kadarı ile ayarlar icloud kısmından Apple store ya giriş yapıyor ancak, apple store nin kendi uygulamasına giriş olmamış oluyor. Kendim giriş yapınca önce başarısız diyor sonra giriş yapmış gözükse de giriş yapmamış oluyor. Profile basınca hesap oluşturma sayfası geliyor.

Ne olmuş ise ayarlarda bulunan store hesabı ile apple store içerisindeki hesabın bağlantısı kesilmiş. Normalde ayarlar kısmından giriş yapınca apple store indirme yaparken en fazla şifre sorardı. Şu an dan dönüp başa dönüyor.

içerik çalışıyor giriş yok Apple store silinerek geri yüklenebilir mi yanda güncellemesi nasıl yapılır bilemiyorum.

Son düzenleme:
Oyla:
Adım
Uğur
Cihaz
İPhobne 12
Konular
78
Teşekkürler, onu da yaptım, ilk mesaja yazmamışım. Anladığım kadarı ile ayarlar icloud kısmından Apple store ya giriş yapıyor ancak, apple store nin kendi uygulamasına giriş olmamış oluyor. Kendim giriş yapınca önce başarısız diyor sonra giriş yapmış gözükse de giriş yapmamış oluyor. Profile basınca hesap oluşturma sayfası geliyor.

Ne olmuş ise ayarlarda bulunan store hesabı ile appşe store içerisindeki hesabın bağlantısı kesilmiş. Normalde ayarlar kısmından giriş yapınca apple store indirme yaparken en fazla şifre sorardı. Şu an dan dönüp başa dönüyor.

içerik çalışıyor giriş yok Apple store silinerek geri yüklenebilir mi yanda güncellemesi nasıl yapılır bilemiyorum.

jailbreak var ise.. kaldır. hocam sonra ayarları sıfrla . cydia yüklemeden oyle dene..

Oyla:
KS
KS

nihat1551

Apple Sever
Konular
7
Sıfırlama harici çözüm önerisi olan var mı?

Oyla:
KS
KS

nihat1551

Apple Sever
Konular
7
Sorun haleden devam ediyor, app storeya giriş yapılamıyor. Giriş yapmaya çalışırken kayıt sayfası geliyor. App store içerisinden de giriş yapılamıyor, giriş yapmış gibi isim yazıyor ancak birşey indirilemiyor. çözüm bulamadık fikirlerinizi bekliyoruz

Oyla:
KS
KS

nihat1551

Apple Sever
Konular
7
Sorun devam ediyor, öneri bekliyorum.

Oyla:
KS
KS

nihat1551

Apple Sever
Konular
7
hocam sürüm kaybetmeden succession tweaki ile sıfırlamanı öneririm

Teşekkür ederim, Son çare succession yükledim yazılımı indirirken biri aradı indirme kesildi. Sonra cihaz dondu mecburen yeniden başlattım elmada kaldı.

ios 14.6 hayırlı olsun bana..

Son düzenleme:
Oyla:

serdar06_65

Co Admin
Yönetici
Apple Expert
Elit Üye
Konular
68
Teşekkür ederim, Son çare succession yükledim yazılımı indirirken biri aradı indirme kesildi. Sonra cihaz dondu mecburen yeniden başlattım elmada kaldı.

ios 14.6 hayırlı olsun bana..

kardeşim succusion yapmadan önce teli uçak moduna alacaktın parola ve ekran kapanmayı asla yapacaktın öle deneyecektin keşke araştırıp yapsaydın

Oyla:
KS
KS

nihat1551

Apple Sever
Konular
7
Güzel bir deneyim oldu :) teşekkür ederim yine de.

Oyla:
Geri