Apple Watch'ta eşitlemeyi iPhone'suz kaldırma

bizimaz02

Apple Sever
Konular
3
Merhaba,

Apple Watch'ta eşitlenmiş iPhone cihazı var ama şimdi o iPhoneye erişimim yok. Saati nasıl iPhone'suz sıfırlıya bilirim. Birde sıfırladıkdan sonra açılışta hiç bir problem olmaz? Yani yeni iPhone'ye eşitliye bilirmiyim?

Damla

Co Admin
Yönetici
Apple Expert
Adım
Öznur
Cihaz
iPhone 11
Konular
1,107
jailbreak var ise. eşitleyebilirsiniz.. legizmo ile edebilirsiniz.. iphone olmadan sıfırlama yapabilirsiniz . ama sürüme eşitlemek için legizmo şart.

DEB:
Gerekli: Filza..

Son düzenleme:
Oyla:
KS
KS

bizimaz02

Apple Sever
Konular
3
jailbreak var ise. eşitleyebilirsiniz.. legizmo ile edebilirsiniz.. iphone olmadan sıfırlama yapabilirsiniz . ama sürüme eşitlemek için legizmo şart.

deb vericem birazdan ..
Şimdi Apple Watchı sıfırlasam normal açılacakmı?

Oyla:

Damla

Co Admin
Yönetici
Apple Expert
Adım
Öznur
Cihaz
iPhone 11
Konular
1,107
Şimdi Apple Watchı sıfırlasam normal açılacakmı?
açılmaz onun için apple şart.. . aynı sürüme eşitlemen içinde. legizmo şart.. jailbreak etmeden son sürümde isen.. apple watch da güncel etmelisiniz. konuda verdim link.

Oyla:
KS
KS

bizimaz02

Apple Sever
Konular
3
Şimdi siz bana rehberlik yapa bilirmisiniz adım olarak legizmoyu jailbreaksız iPhone yükledim sonra Apple Watchı sıfırlıyorum sıfırladıkdan sonra Apple Watch benden eski iPhoneu istese sonra ne yapayım

Oyla:

yesildag

Apple Sever
Konular
0
açılmaz onun için apple şart.. . aynı sürüme eşitlemen içinde. legizmo şart.. jailbreak etmeden son sürümde isen.. apple watch da güncel etmelisiniz. konuda verdim link.
Legizmo bayağı iyi bir tweak ancak iphone cihazimiza indirmiş olduğumuz Apple watch destekli uygulamalar saate yükleniyor gözüküyor ama yüklenmiyor bunun dışında sorun yok

Oyla:

yesildag

Apple Sever
Konular
0
Şimdi siz bana rehberlik yapa bilirmisiniz adım olarak legizmoyu jailbreaksız iPhone yükledim sonra Apple Watchı sıfırlıyorum sıfırladıkdan sonra Apple Watch benden eski iPhoneu istese sonra ne yapayım
Jailbreak olmadan olmaz arkadaşım

Oyla:
KS
KS

bizimaz02

Apple Sever
Konular
3
Şimdi legizmo ile yeni iPhoneye eşitleyip sonra eşitlemeni kaldırıp sıfırlıya bilirmiyim saati

Oyla:
KS
KS

bizimaz02

Apple Sever
Konular
3
Jailbreak yapılmış telefonla cihazı eşitlersem sonra o eşitlemeyi kaldırırsam saat temiz olurmu? Daha sonra jailbreaksız telefonla eşitleme yapa bilirmiyim?

Oyla:

yesildag

Apple Sever
Konular
0
Sen saati watch uygulamasına gir tüm saatler orada ekli olan saatini seç Apple watch eslesmesini kaldır yap şimdi yeniden eşleştir yap yeni bir saat olarak ekle kolayca sifirlanmis olsun şunu unutma sıfırlama yapmak için saate girdiğin Apple accountun şifresini bilmen gerekiyor yoksa sifirlayamazsin

Oyla:

yesildag

Apple Sever
Konular
0

Ekli dosyalar

• 341C194A-7F2A-474C-9F1B-64E96267B8E3.jpeg
    1.6 MB · Görüntüleme: 7
  • 54D09FC1-7237-4F64-86B5-BBF2372F3EF8.jpeg
    1.7 MB · Görüntüleme: 7
Oyla:

yesildag

Apple Sever
Konular
0
Legizmo ne zaman lazım?
Diyelimki iphone versiyonunuz 13.5 olsun sizde yanlışlıkla Apple watch saatinizi güncellediniz en Son sürüme işte durum böyle ise saati iphone cihazinda kullanamazsin watch uygulamasını açınca iphone sürüm guncellemesi yapmanız gerektiği hatası verir ya iphone cihazini en Son sürüme güncelleyip saati kullanacaksanız yada iphone cihazini jailbreak yapıp legizmo tweak yükleyerek bu sorunu aşacaksın.

Oyla:

yesildag

Apple Sever
Konular
0
Bu msjda cihaza erişimim yok demişsiniz saat üzerinden ayarları açın genel,en altta sıfırla seçeneği ile sifirlayabilirsiniz ancak yine şifre lazım sıfırlama yapmak için.

Oyla:

zgrklc

Apple Sever
Konular
2
Eşleştirmeyi kaldırman ve sıfırlaman için iPhone'a ihtiyacın yok. icloud.com üzerindan ya da aynı hesabın bağlı olduğu başka bir Apple cihazdan cihazı sıfırlayabilir ve etkinleştirme kilidini kaldırabilirsin. Hesaba girdikten sonra tüm aygıtları seçip saati seçin ve silip kaldırın.

Oyla:

Mcdoff

Apple Sever
Konular
0
Merhaba Arkadaslar, bende Jailbreak var ve 13.5 Sürüm var üzerinden. Bugün Apple Watch 5 aldim ve üzerinde 6.4 sürüm var ve Baglatmaya calistigimda malesef kabul etmiyor cünkü yeni IOS sürüm gerekli diye. Okudugum kadar Legizmo ile eslestirebilirim demissiniz ama malesef verilen Link üzerinden indiremedim, silinmis yaziyor. Yardimci olurmusunuz? Tesekkürler

Oyla:

mehmet92

Apple Sever
Konular
1
Bende xr ios 13.6 kullanıyorum ve apple watch alacakdım fakat hem telefon hem watch’in aynı yazılım sürümünde olması gerektiğini daha yeni öğrendim hiç bilgi sahibi değildim. Az daha hata yapacakdım. O zaman bu bilgilendirme için herkese teşekkürler. Peki örneklemek gerekir ise ios 13.6’ya watch’in hangi yazılım sürümü denk geliyor ? Bu bilgiye nasıl ulaşacağız ?

Oyla:

zgrklc

Apple Sever
Konular
2
reposundaki legizmo tweakleri işinizi görecektir.

'Legizmo Grace' tweaki ile ios 12 - 14.8 sürümlü cihazlarınıza watchos 1-7 sürüm yüklü saatlerinizi eşleştirebilirsiniz.
'Legizmo Grace' tweaki ile ios 13 - 14.8 sürümlü cihazlarınıza watchos 1-8 sürüm yüklü saatlerinizi eşleştirebilirsiniz.

Lisanslı olarak satın alırsanız biraz tuzlu gelebilir, zira 4.99 USD ücreti var.

Oyla:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…