Şimdi Apple Watchı sıfırlasam normal açılacakmı?jailbreak var ise. eşitleyebilirsiniz.. legizmo ile edebilirsiniz.. iphone olmadan sıfırlama yapabilirsiniz . ama sürüme eşitlemek için legizmo şart.
deb vericem birazdan ..
açılmaz onun için apple şart.. . aynı sürüme eşitlemen içinde. legizmo şart.. jailbreak etmeden son sürümde isen.. apple watch da güncel etmelisiniz. konuda verdim link.Şimdi Apple Watchı sıfırlasam normal açılacakmı?
Legizmo bayağı iyi bir tweak ancak iphone cihazimiza indirmiş olduğumuz Apple watch destekli uygulamalar saate yükleniyor gözüküyor ama yüklenmiyor bunun dışında sorun yokaçılmaz onun için apple şart.. . aynı sürüme eşitlemen içinde. legizmo şart.. jailbreak etmeden son sürümde isen.. apple watch da güncel etmelisiniz. konuda verdim link.
Jailbreak olmadan olmaz arkadaşımŞimdi siz bana rehberlik yapa bilirmisiniz adım olarak legizmoyu jailbreaksız iPhone yükledim sonra Apple Watchı sıfırlıyorum sıfırladıkdan sonra Apple Watch benden eski iPhoneu istese sonra ne yapayım
Arkadaşım şuan saat iphone cihaza baglimiJailbreak yapılmış telefonla cihazı eşitlersem sonra o eşitlemeyi kaldırırsam saat temiz olurmu? Daha sonra jailbreaksız telefonla eşitleme yapa bilirmiyim?
evetArkadaşım şuan saat iphone cihaza baglimi
Sen saati watch uygulamasına gir tüm saatler orada ekli olan saatini seç Apple watch eslesmesini kaldır yap şimdi yeniden eşleştir yap yeni bir saat olarak ekle kolayca sifirlanmis olsun şunu unutma sıfırlama yapmak için saate girdiğin Apple accountun şifresini bilmen gerekiyor yoksa sifirlayamazsin
Sen saati watch uygulamasına gir tüm saatler orada ekli olan saatini seç Apple watch eslesmesini kaldır yap şimdi yeniden eşleştir yap yeni bir saat olarak ekle kolayca sifirlanmis olsun şunu unutma sıfırlama yapmak için saate girdiğin Apple accountun şifresini bilmen gerekiyor yoksa sifirlayamazsin
Bu msjda cihaza erişimim yok demişsiniz saat üzerinden ayarları açın genel,en altta sıfırla seçeneği ile sifirlayabilirsiniz ancak yine şifre lazım sıfırlama yapmak için.Merhaba,
Apple Watch'ta eşitlenmiş iPhone cihazı var ama şimdi o iPhoneye erişimim yok. Saati nasıl iPhone'suz sıfırlıya bilirim. Birde sıfırladıkdan sonra açılışta hiç bir problem olmaz? Yani yeni iPhone'ye eşitliye bilirmiyim?
legizmo tweek indirilmiyor yardım edermisinizLegizmo_1.1-21NA061247i.deb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?