Applestore uygulama indirme ve güncelleme sorunu

feuer54

Apple Sever
Konular
4
Merhabalar telim iphone 8plus sürüm 12.1.1 son 1 haftadır ne uygulama indirebiliyorum nede güncelleme yapabiliyorum. Applestore hesabından çıkış yapıp giriş yaptım ağ ayarlarını sıfırladım cihazı yeniden başlattım vs. hiç biri işe yaramadı. Cihazım jailbreaklı son bir haftaya kadar bir sorun yoktu tweak falanda yüklemedim fakat nafile. Farklı bir çözüm önerisi olan varsa onuda deneyeyim. Teşekkürler.

AmiraL

Emekli Yönetici
Apple Sever
Adım
Ahmetcan
Cihaz
iPhone 14 Pro Max
Konular
632
Öncelikle ayarlara girip iTunes ve App Store sekmesine gir, hesabından çıkış yap ikisinden sonra TELi reboot et jailbreak olmadan giriş yap appsyore ve iTunes’a sonra indiriyorsa jailbreak yap tekrar indirmeyi dene jsilbreak ten sonra

Oyla:
KS
KS

feuer54

Apple Sever
Konular
4
Malesef aynısını yapmıştım zaten ama olmadı.

Oyla:

Rain

Apple Sever
Konular
0
Hala çözüm bulamadıysan cihazı ayarlardan sıfırlayın (Silme işlemi Değil Dikkat) sadece ayar sıfırlaması yapın

Oyla:
KS
KS

feuer54

Apple Sever
Konular
4
Öncelikle ayarlara girip iTunes ve App Store sekmesine gir, hesabından çıkış yap ikisinden sonra TELi reboot et jailbreak olmadan giriş yap appsyore ve iTunes’a sonra indiriyorsa jailbreak yap tekrar indirmeyi dene jsilbreak ten sonra

Bu işlemi iki üç kere denedikten sonra sorun düzeldi. Destek için teşekkür ederim.

Oyla:

seymes

Apple Sever
Konular
8
şuan aynı sorun bendede var 12.4 jb iPhone X bunları denedim olmadı hiç bir tweak yüklü değil

Oyla:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…