ckarakaya Apple Sever Katılım 22 Tem 2019 Konular 4 Mesajlar 77 Tepkime puanı 9 Puanları 1,504 3 Eyl 2019 #1 Cydown un cydia da yaptığı işi Applestore da yapan uygulama ve tweak varmıdır. İmazing gibi son değil eski sürümü indiriyorsam o sürümün ipasının yedeğini almak istiyorum. Teşekkürler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cydown un cydia da yaptığı işi Applestore da yapan uygulama ve tweak varmıdır. İmazing gibi son değil eski sürümü indiriyorsam o sürümün ipasının yedeğini almak istiyorum. Teşekkürler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
SCoRPio Moderatör Tecrübeli Üye Elit Üye Apple Sever Antibiyotik İlk 1000! Cihaz iphone X Katılım 25 Haz 2018 Konular 192 Mesajlar 1,062 Çözümler 1 Tepkime puanı 1,306 Puanları 2,464 3 Eyl 2019 #2 ckarakaya' Alıntı: Cydown un cydia da yaptığı işi Applestore da yapan uygulama ve tweak varmıdır. İmazing gibi son değil eski sürümü indiriyorsam o sürümün ipasının yedeğini almak istiyorum. Teşekkürler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Öyle bir şey yok. Anca Appcake gibi Tutuapp jailbreakli yada jailbreaksiz. Programlar ile Anca indirmeyle. Yapabilirsiniz Oyla: Oyla 0 Downvote
ckarakaya' Alıntı: Cydown un cydia da yaptığı işi Applestore da yapan uygulama ve tweak varmıdır. İmazing gibi son değil eski sürümü indiriyorsam o sürümün ipasının yedeğini almak istiyorum. Teşekkürler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Öyle bir şey yok. Anca Appcake gibi Tutuapp jailbreakli yada jailbreaksiz. Programlar ile Anca indirmeyle. Yapabilirsiniz
N nihat1551 Apple Sever Katılım 25 Ağu 2019 Konular 7 Mesajlar 203 Tepkime puanı 34 Puanları 1,889 25 Eyl 2019 #3 Son sürüm yedekleri için Pc den yapılabilir, i tunes’in bunun için versiyonu var onunla ipa indiriliyor. Google da arama yapın bulabilirsiniz. Eski sürümler için ios9 öncesi bir cihaz laZım. Direk yedek almak için. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
Son sürüm yedekleri için Pc den yapılabilir, i tunes’in bunun için versiyonu var onunla ipa indiriliyor. Google da arama yapın bulabilirsiniz. Eski sürümler için ios9 öncesi bir cihaz laZım. Direk yedek almak için. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi