TskAppsDump2 cihazdaki yüklü uygulamanın ipasını çıkarmaya yarar.
Ücretli uygulama satın almış olanlar bunun sayesinde bu uygulamayı paylaşabilecek.
(Bizlere veya forumda bu ipaları paylaşım yapabilirsiniz.)
Ekli dosyayı görüntüle 12749
[Hidden content]
teşekkürlerAppsDump2 cihazdaki yüklü uygulamanın ipasını çıkarmaya yarar.
Ücretli uygulama satın almış olanlar bunun sayesinde bu uygulamayı paylaşabilecek.
[Hidden content]
Emek için tşkAppsDump2 cihazdaki yüklü uygulamanın ipasını çıkarmaya yarar.
[Hidden content]
emek için tşk ederimAppsDump2 cihazdaki yüklü uygulamanın ipasını çıkarmaya yarar.
[Hidden content]
Kral ios 16.7.4 ne zaman trollstore veya jb gelirAppsDump2 cihazdaki yüklü uygulamanın ipasını çıkarmaya yarar.
[Hidden content]
Cihazın nedirKral ios 16.7.4 ne zaman trollstore veya jb gelir
XCihazın nedir
Jb var zaten palera1n ve dopamine, jb yaptıktan sonra sileodan trollstore yükleyebilirsin
Palera1nle deniyorum apple logosu falan değişiyor yazılar geliyor fakat telefon açıldığında palera1n uygulaması gelmiyor sürümden olabilir mi? (16.7.4)Jb var zaten palera1n ve dopamine, jb yaptıktan sonra sileodan trollstore yükleyebilirsin
Yapılış rehbere bakarak yaptınız mı. Cihazda şifre olmayacak varsa format atman gerekiyorPalera1nle deniyorum apple logosu falan değişiyor yazılar geliyor fakat telefon açıldığında palera1n uygulaması gelmiyor sürümden olabilir mi? (16.7.4)
Şifreyi kaldırarak yapmayı denedim fakat olmadı şimdi format atıp icloud hesabıma giriptemi yapmalıyım yada varsa bir yapılış videosu veya rehberi varsa atabilirimisin?Yapılış rehbere bakarak yaptınız mı. Cihazda şifre olmayacak varsa format atman gerekiyor
Cihazda şifreyi kaldırıp format at gerisi önemli değil, uygulama gelmiyorsa 1.1 2.0 2.1 olarak dene sürümleri mutlaka gelirŞi
Şifreyi kaldırarak yapmayı denedim fakat olmadı şimdi format atıp icloud hesabıma giriptemi yapmalıyım yada varsa bir yapılış videosu veya rehberi varsa atabilirimisin?
Tamam teşekkür ederimCihazda şifreyi kaldırıp format at gerisi önemli değil, uygulama gelmiyorsa 1.1 2.0 2.1 olarak dene sürümleri mutlaka gelir
Elimize sağlıkAppsDump2 cihazdaki yüklü uygulamanın ipasını çıkarmaya yarar.
[Hidden content]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?