looks workingAppsDump2 is used to extract the ipa of the installed application on the device.
Those who have purchased a paid application will be able to share this application.
(You can share these tips with us or in the forum.)
Ekli dosyayı görüntüle 12749
[Hidden content]
DeneyelimAppsDump2 cihazdaki yüklü uygulamanın ipasını çıkarmaya yarar.
Ücretli uygulama satın almış olanlar bunun sayesinde bu uygulamayı paylaşabilecek.
(Bizlere veya forumda bu ipaları paylaşım yapabilirsiniz.)
[Hidden content]
EywallahAppsDump2 cihazdaki yüklü uygulamanın ipasını çıkarmaya yarar.
Ücretli uygulama satın almış olanlar bunun sayesinde bu uygulamayı paylaşabilecek.
[Hidden content]
elinize sağlık arkadaşlarAppsDump2 cihazdaki yüklü uygulamanın ipasını çıkarmaya yarar.
[Hidden content]
nereye ve nasıl çıkartıyor ipa dosyasını ? Ben çözemedim olayı.AppsDump2 cihazdaki yüklü uygulamanın ipasını çıkarmaya yarar.
[Hidden content]
Herhangi bir uygulamaya bastığında decrypt-ipa var ona basınca oluşturuyor, shared filese basıp istediğinize veya aşağıdan dosyalara basıp istediğiniz konuma kaydedersiniz.nereye ve nasıl çıkartıyor ipa dosyasını ? Ben çözemedim olayı.
sağolasınHerhangi bir uygulamaya bastığında decrypt-ipa var ona basınca oluşturuyor, shared filese basıp istediğinize veya aşağıdan dosyalara basıp istediğiniz konuma kaydedersiniz.
nereye ve nasıl çıkartıyor ipa dosyasını ? Ben çözemedim olayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?