M Malisyn Apple Sever Katılım 17 Mar 2019 Konular 32 Mesajlar 155 Tepkime puanı 28 Puanları 1,889 14 Nis 2019 #1 Anasayfadan değilde appstoreden uygulama kaldıran tweak varmı ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Anasayfadan değilde appstoreden uygulama kaldıran tweak varmı ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
SCoRPio Moderatör Tecrübeli Üye Elit Üye Apple Sever Antibiyotik İlk 1000! Cihaz iphone X Katılım 25 Haz 2018 Konular 192 Mesajlar 1,062 Çözümler 1 Tepkime puanı 1,306 Puanları 2,464 14 Nis 2019 #2 Bir Yaşıma daha girdim yanlış soru herhalde böyle bir cevap bulunacak soru değil bu ANLADIĞIM ŞU AYARLAR İphone SaklamaAlanı ından sileceksin Oyla: Oyla 0 Downvote
Bir Yaşıma daha girdim yanlış soru herhalde böyle bir cevap bulunacak soru değil bu ANLADIĞIM ŞU AYARLAR İphone SaklamaAlanı ından sileceksin
KS KS M Malisyn Apple Sever Katılım 17 Mar 2019 Konular 32 Mesajlar 155 Tepkime puanı 28 Puanları 1,889 14 Nis 2019 #3 Çoşkun' Alıntı: Bir Yaşıma daha girdim yanlış soru herhalde böyle bir cevap bulunacak soru değil bu ANLADIĞIM ŞU AYARLAR İphone SaklamaAlanı ından sileceksin Genişletmek için tıkla ... Merhaba hocam neden bir yaşınıza girdiniz android kullanmamışsınız hayatınız da bence Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
Çoşkun' Alıntı: Bir Yaşıma daha girdim yanlış soru herhalde böyle bir cevap bulunacak soru değil bu ANLADIĞIM ŞU AYARLAR İphone SaklamaAlanı ından sileceksin Genişletmek için tıkla ... Merhaba hocam neden bir yaşınıza girdiniz android kullanmamışsınız hayatınız da bence Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
josepH CR.cryp Moderatör Apple Expert Tecrübeli Üye Elit Üye Kıdemli Üye Antibiyotik İlk 1000! Cihaz iPhone 13 pro Max Katılım 10 Haz 2018 Konular 511 Mesajlar 2,081 Çözümler 2 Tepkime puanı 1,285 Puanları 2,464 Konum Türkiye 14 Nis 2019 #4 Malisyn' Alıntı: Merhaba hocam neden bir yaşınıza girdiniz android kullanmamışsınız hayatınız da bence Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... evet android kullanılacak cihaz degil bence.. bende kullanmadım usta Oyla: Oyla 0 Downvote
Malisyn' Alıntı: Merhaba hocam neden bir yaşınıza girdiniz android kullanmamışsınız hayatınız da bence Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... evet android kullanılacak cihaz degil bence.. bende kullanmadım usta
KS KS M Malisyn Apple Sever Katılım 17 Mar 2019 Konular 32 Mesajlar 155 Tepkime puanı 28 Puanları 1,889 14 Nis 2019 #5 josepH' Alıntı: evet android kullanılacak cihaz degil bence.. bende kullanmadım usta Genişletmek için tıkla ... Bencede değil usta haklısın Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
josepH' Alıntı: evet android kullanılacak cihaz degil bence.. bende kullanmadım usta Genişletmek için tıkla ... Bencede değil usta haklısın Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi