Ustam selamlar,
Ayni sorun bendede var. Güncellemeler çpk olunca yapmak istedim. Malesef dönüp dönüp duruyor. App store şifresini değiştirdim ve parmak izini kaldırdım. Cydiadan apple store ile ilgili tek applist ve appcake var. Sadece bir ara locallapstore kurdum çalıştıramadım sildim. Yanlışlıklada bütün uygulamaları güncelleye bastım. Şuanda başı boş dönüyorlar. İfile ile host dosyasınada baktım. Aşırı derecede sarj yiyor. Ne yapabilirim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ayarlardan direk genel sıfırla ve ağ ayarları sıfırla deyin.. restart edip.. tweakleri semirestore edin tüm twekları kaldırın .. tekrar restart ederek jailbreak edin twekları yeniden kurun..
Appstore şifreni değiş telefonu restart at bis eöyle dene
Şifreyi değiştirdim. Daha sonra ağ ayarlarını sıfırla dedim cihaz reboot yaptı ve doğal olarak jb gitti. Tekrar jb yapana kadar canım çıktı. En iyisi galiba semi restore yapmam. Yardım için çok teşekkürler
ŞİFRE değiştimek çözüm degil .. ya restore ve ağ ayarları sıfırlayıp yada semirestore 11 tweakleri kaldırmak .. bilginize.
Ag ayarlarini sifirladim reboot etti tekrardan jb yaptim hersey duzeldi. Tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?