AppStore güncelleme

OkkoOkan

Çevirmen, Apple Developer
Admin
Yönetici
Premium üye
Apple Sever
Konular
9
Arkadaşlar merhaba ara sıra böyle AppStore dan bişey indiremiyorum güncellenme yapamıyorum dönüp duruyor bi kaç kez yeniden başlatıyorum jb aktif ediyorum anca öyle oluyor şuan gitti bişey indiremiyorum iPhone X 11.3.1

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

NobleMan

Administrator
Admin
Tecrübeli Üye
Elit Üye
Apple Sever
Konular
68
Hocam jailbreak de bu tür sorunlar olabilşyor bazen appstore ile ilgili bir tweak yüklümü
Buntür durumlarda yüklü tweakleri gözden geçirmeniz gerek birde hard reset atın cihaza yani ses açma tuşuna bas çek ses kısma tuşuna bas çek sonra power yani güç tuşunu basılı tut taki kapanana dek cihaz kapansın 10 saniye sonra normal aç düzelmesi gerek

Oyla:

nefer_nl

Apple Sever
Konular
1
Ustam selamlar,
Ayni sorun bendede var. Güncellemeler çpk olunca yapmak istedim. Malesef dönüp dönüp duruyor. App store şifresini değiştirdim ve parmak izini kaldırdım. Cydiadan apple store ile ilgili tek applist ve appcake var. Sadece bir ara locallapstore kurdum çalıştıramadım sildim. Yanlışlıklada bütün uygulamaları güncelleye bastım. Şuanda başı boş dönüyorlar. İfile ile host dosyasınada baktım. Aşırı derecede sarj yiyor. Ne yapabilirim.

Oyla:

AmiraL

Emekli Yönetici
Apple Sever
Adım
Ahmetcan
Cihaz
iPhone 14 Pro Max
Konular
632

ayarlardan direk genel sıfırla ve ağ ayarları sıfırla deyin.. restart edip.. tweakleri semirestore edin tüm twekları kaldırın .. tekrar restart ederek jailbreak edin twekları yeniden kurun..

Oyla:

nefer_nl

Apple Sever
Konular
1
ayarlardan direk genel sıfırla ve ağ ayarları sıfırla deyin.. restart edip.. tweakleri semirestore edin tüm twekları kaldırın .. tekrar restart ederek jailbreak edin twekları yeniden kurun..

Kisacasi restore edin diyorsunuz... teşekkürler

Oyla:

Choke

Apple Sever
Konular
0
Appstore şifreni değiş telefonu restart at bis eöyle dene

Oyla:

nefer_nl

Apple Sever
Konular
1
Appstore şifreni değiş telefonu restart at bis eöyle dene

Şifreyi değiştirdim. Daha sonra ağ ayarlarını sıfırla dedim cihaz reboot yaptı ve doğal olarak jb gitti. Tekrar jb yapana kadar canım çıktı. En iyisi galiba semi restore yapmam. Yardım için çok teşekkürler

Oyla:

AmiraL

Emekli Yönetici
Apple Sever
Adım
Ahmetcan
Cihaz
iPhone 14 Pro Max
Konular
632

ŞİFRE değiştimek çözüm degil .. ya restore ve ağ ayarları sıfırlayıp yada semirestore 11 tweakleri kaldırmak .. bilginize.

Oyla:

nefer_nl

Apple Sever
Konular
1
ŞİFRE değiştimek çözüm degil .. ya restore ve ağ ayarları sıfırlayıp yada semirestore 11 tweakleri kaldırmak .. bilginize.

Ag ayarlarini sifirladim reboot etti tekrardan jb yaptim hersey duzeldi. Tesekkurler

Oyla:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…