Mdemiryumruk
Apple Sever
- Konular
- 0
Oyun isteğinde bulunabiliyor muyuz. Mesala ben Titan Quest legendary edition 2.9.9 ipasını arıyorum bulamadım. 2.9.5 var ama biraz sorunlu.Ekli dosyayı görüntüle 10661
Arkadaşlar merhaba bu başlık altında APPSTORE olan premium kullanmak istedikleriniz uygulamaları belirtin TrAppleDestek olarak bizde sizlere onları premium yapalım uğraşalım olabiliyorsa sizlere paylaşalım bazen bazı uygulamalar için istediğimiz sonuca ulaşamıyoruz ama genede bu konuda sizlere yardımcı olmak isterim APPSTORE Linkleri ile paylaşın lütfen
Uygulama ismi:
Uygulama için iTunes Bağlantısı:
Oyun isteğinde bulunabiliyor muyuz. Mesala ben Titan Quest legendary edition 2.9.9 ipasını arıyorum bulamadım. 2.9.5 var ama biraz sorunlu.
İphone 6 da atıyor oyundan bazen 2.9.5 versiyonu belki 2.9.9 stabildir diye düşünüyorum dostum2.9.5 var elimde oynuyorum sorun yok ama istersen
2.9.9 versiyonu da link bu dostum:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 10661
Arkadaşlar merhaba bu başlık altında APPSTORE olan premium kullanmak istedikleriniz uygulamaları belirtin TrAppleDestek olarak bizde sizlere onları premium yapalım uğraşalım olabiliyorsa sizlere paylaşalım bazen bazı uygulamalar için istediğimiz sonuca ulaşamıyoruz ama genede bu konuda sizlere yardımcı olmak isterim APPSTORE Linkleri ile paylaşın lütfen
Uygulama ismi:
quantumultEkli dosyayı görüntüle 10661
Uygulama ismi:
Sleep Cycle güncel versiyonu
football managar 21 için app ıd ?Ekli dosyayı görüntüle 10661
Uygulama ismi:
Teşekkür ederiz de. Samsung LG led tv lere iphone ları sorunsuz şekilde yansıtabilecek düzgün bir program bulamadım. Önerebileceğiniz bir program varsa çok sevinirim teşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 10661
Uygulama ismi:
bakalım bulunursa ekleyecegiz.. .arkadaşım“Color widgets” pro var mı yapılabilir mi
Teşekkür ederimbakalım bulunursa ekleyecegiz.. .arkadaşım
Bir de locallapstore ile deneyin isterseniz bu tarz uygulamalar onla işliyorTeşekkür ederim
Demedim olmuyor ya da ben yapamadımBir de locallapstore ile deneyin isterseniz bu tarz uygulamalar onla işliyor
Direkt uygulamanın ipa pro dosyasını bulmak yapmak zor veya zaman alabiliyor ancak arkadaşların söylediği gibi cihazda jailbreak varsa locallappstore veya diğer alternatifler üzerinden uygulama içi satın alıyor muş yaparak kandırma yöntemleri denemekte fayda vardır“Color widgets” pro var mı yapılabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?