Hayır hepsinin kendi serverı var aslında olur ama kimse uğraşmazHocam Netflix üye olmadan Film izliyebilirmiyim Yani Yerli sinemalar Premium yapabilirmiyiz ?
Teşekkür ederim uygulamayı atmışsınız magzter ama dergileri indiremiyorum yardımcı olurmusunuz uyumlu sürümüde indirdim ama olmadı okunmuyorkurallara uygun şekilde istek yaparsanız buna karşılık verılebılır. AppleStore Linki ile bildirin.
Merhaba, premium uygulama isteklerinizi bu konu altında bana bildirin lütfen. Size, sizin istekleriniz doğrultusun da daha hızlı cevap verebilmem için bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Uygulama isteklerinizi belirtirken lütfen appstore linklerini belirtin yanlış anlaşılmaların önüne geçelim.
Uygulama ismi:
Uygulama için iTunes Bağlantısı:
teşekkurlerMerhaba, premium uygulama isteklerinizi bu konu altında bana bildirin lütfen. Size, sizin istekleriniz doğrultusun da daha hızlı cevap verebilmem için bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Uygulama isteklerinizi belirtirken lütfen appstore linklerini belirtin yanlış anlaşılmaların önüne geçelim.
Uygulama ismi:
Uygulama için iTunes Bağlantısı:
Telegramdan yazın bana
Telegram hesabiniz.. pm gonderirseniz..Telegramdan yazın bana
Önümüz de ki günler bütün tvler için yayınlacak
Bu repoda bütün hepsiyayınlandı mı bu tweak acaba
Bu repoda bütün hepsi
sbhnkhrmn.github.io/ Repo Adresini Ekleyebilirsiniz güncel takip etmek içinBu repoda bütün hepsi
Tinder uygulamasını yapmayacağım telif hakları ve kendi serverları olduğundan dolayı sürekli sıkıntı çıkıyor.merhabalar tinder uygulamasını ne zaman yapacaksınız acaba serhat bey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?