Appstore uygulama güncelleme ve yeni ugulama yükleme sorunu

neosoul

Apple Sever
Konular
1
Merhabalar jailbreak ailesi xsmax 12.4 uncover sorunum appstore da bi uygulama indirmek istediğimde “bitti /yeniden dene “ şeklinde çıktığı gibi mevcut uygulamalara gelen güncellemeyide yapamıyorum icleaner pro dan da temizlik yaptım telefon nu reboot ettim bu seferde unc0ver yuklenmiyor ve halen ugulamaları yukleyemiyorum nafile bilen yardımcı olabilir mi ??? Çözüm ???

Alper Türk

Yönetici
Moderatör
Apple Expert
Adım
Alper
Cihaz
İPhone 12 Pro
Konular
463
Merhabalar jailbreak ailesi xsmax 12.4 uncover sorunum appstore da bi uygulama indirmek istediğimde “bitti /yeniden dene “ şeklinde çıktığı gibi mevcut uygulamalara gelen güncellemeyide yapamıyorum icleaner pro dan da temizlik yaptım telefon nu reboot ettim bu seferde unc0ver yuklenmiyor ve halen ugulamaları yukleyemiyorum nafile bilen yardımcı olabilir mi ??? Çözüm ???

uncover açıp ayarlar bölümünden Refresh icon cache ve Restore Rootfs işaretleyip Restore deyin yazı gelecek ok. tekrar gelecek ok deyin... appstore yine olmazsa telefonu ayarlardan komple sıfırlayıp tekrar jailbreak yapın.

Oyla:
KS
KS

neosoul

Apple Sever
Konular
1
Yada ona benzer bir tweak var mı app admin gibi
Hayir app adminde yoktu ?
uncover açıp ayarlar bölümünden Refresh icon cache ve Restore Rootfs işaretleyip Restore deyin yazı gelecek ok. tekrar gelecek ok deyin... appstore yine olmazsa telefonu ayarlardan komple sıfırlayıp tekrar jailbreak yapın.
malesef uncoverde yok telefon nu buyuk ihtimal sifirlayacagim baska birsey gorunmuyor yapabilecegim

Oyla:

josepH

CR.cryp
Moderatör
Apple Expert
Tecrübeli Üye
Elit Üye
Cihaz
iPhone 13 pro Max
Konular
511
Hayir app adminde yoktu ?

malesef uncoverde yok telefon nu buyuk ihtimal sifirlayacagim baska birsey gorunmuyor yapabilecegim

Arkadaşın @Kardelen dedigi gibi edip cydia kaktıysa yine olmuyorsa. ayarlardan sıfrlayın.. komple düzelecektir..

Oyla:
KS
KS

neosoul

Apple Sever
Konular
1
telefon nu sıfırladım yedekten kurdum 3utools ile uncover yuklendi appstore guncelleme ve uygulama yukleme yapabiliyorum herkese tesekkurler

Oyla:

cherkez

Apple Sever
Konular
3
telefon nu sıfırladım yedekten kurdum 3utools ile uncover yuklendi appstore guncelleme ve uygulama yukleme yapabiliyorum herkese tesekkurler
Geçmiş olsun sorun çözüldüyse ne güzel. Bu sorunları tekrar yaşamaman için imkanın varsa un0ver yerine checkra1n ile jailbreak yapmanı tavsiye ederim

Oyla:

assabi

Apple Sever
Konular
1
Aynısını yaptım. Sorun düzeldi. Şimdi tekrar eski haline döndü. Uygulama güncellenmiyor. Sende de sorun tekrar etti mi?

Oyla:

sitting

Apple Sever
Konular
4
Edit: Cihaza appstore++ yükledim sorun düzeldi.

2 gundur bende de ayni sorun var guncellemiyor yukleme issreti dönüp duruyor.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Oyla:
Geri