Nasıl yapılacak acaba ayrıntılı anlatırmısınız teşekkürler@on0r, BUNUN çözümü . ldrestrt etmeniz gerekli .. ccmodules pro yada newterm ile.. yapabilirsiniz..
Nasıl yapılacak acaba ayrıntılı anlatırmısınız teşekkürler
merhaba artkadaşlar,icleaner icleaner ile passbok hizmeni kapattıysanız indirme çalışmaz
Rice ederim kardeşim bilgi paylaştıkca çoğalır..merhaba artkadaşlar,
bende de ayni sorun var idi,
ne yapmadım ki ...
taki Serdar kardeşimizin yazısını okuyuncaya kadar,
icleaner - de bir şekilde passbok kapalı imiş,onu aktiv edince birde ldrestart yaptım ve nihayet sorun çözüldü...
teşekkürler Serdar kardeş......
aynen,Rice ederim kardeşim bilgi paylaştıkca çoğalır..
Merhaba dediklerinizi yapınca cydia saf moda geçiyor denetim merkezinde şdrestart çıkmıyor cydia safe modda diye uyarı geliyorVideo @DeliTurK
Ldrestart
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.[automerge]1641271623[/automerge]
Ldrestart video eklendi
Merhaba dediklerinizi yapınca cydia saf moda geçiyor denetim merkezinde şdrestart çıkmıyor cydia safe modda diye uyarı geliyor
CCmdules pro
Safemoda almaz. sizinki safe mod olduğu için. tweakler pasif hale gelmiş.. cydiada sorunlu tweak kaldırıp .. safe moddan çıkın öyle deneyin.aynen,
ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum...
saygılar
Ben yobunpro ile yaptım ama yine aynı indirmiyor sadece satın alınanları yüklüyor ilginiz için teşekkürlerMerhaba dediklerinizi yapınca cydia saf moda geçiyor denetim merkezinde şdrestart çıkmıyor cydia safe modda diye uyarı geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?