Herkese merhabalar, benim bir sorum olacak. Appstore uygulamaların bazıları açılıp uygulamadan atıyor. Bu neden olabilir? Jailbreak yüklü. Yardımcı olursanız sevinirim.
icleaner pro kurulmuyor. Sadece icleaner kurabildim. Filza tweak yükledim ama oda ayarlarda veya simge yoktu. Nasıl yapabilirim?iclener prodan kurulu tweaklerde .. iCatNew gibi bir şeyb yüklüyse pasif ediniz.. bu önemli bir şey değildir Malware dosyası dır.. filzadan siliniz.. bakın düzelecekmi ?
icleaner pro kurulmuyor. Sadece icleaner kurabildim. Filza tweak yükledim ama oda ayarlarda veya simge yoktu. Nasıl yapabilirim?
Tamam, deneyip bakacağım...icleaner açtık + bastık Cydia subatrate eklentileri diye bir yer var ordan o yok ise tweakleri 2 3 er pasif edip deneyin bulursun
İCLEANER PRO : https://ib-soft.net/cydia repodan deneyin.
Ekli dosyayı görüntüle 8127Ekli dosyayı görüntüle 8128Ekli dosyayı görüntüle 8129
ios kaç ve uncover aracımı yüklüHala uygulamalardan atma sorununu çözemedim. Crash reporter tweak yükledim ama sorun devam ediyor. Nasıl çözebilirim?
iphone 6 12..4.4 yüklü. Uncover yüklü değil , checkrain yüklü.ios kaç ve uncover aracımı yüklü
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.