Appsync Unified hata nedir ?

sado5206

Apple Sever
Konular
5
Arkadaşlar herkeze iyi forumlar appsync yükleyemiyorum hata alıyorum sebebi nedir acaba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

AmiraL

Emekli Yönetici
Apple Sever
Adım
Ahmetcan
Cihaz
iPhone 14 Pro Max
Konular
635
Arkadaşlar herkeze iyi forumlar appsync yükleyemiyorum hata alıyorum sebebi nedir acaba

bu sorun degil... ciydiageri dön diyerek + sarı yazı ton ettiginde girip temiizle de yada cydia çık tekrar girip yenile paketleri .. sonra indir.. sorunsuz

KS
KS

sado5206

Apple Sever
Konular
5
bu sorun degil... ciydiageri dön diyerek + sarı yazı ton ettiginde girip temiizle de yada cydia çık tekrar girip yenile paketleri .. sonra indir.. sorunsuz

valla ben yapamadım hazır imza açıkken 13.5 restore ettim sorun kalktı teşekkür ederim cevabın için sağolasın

ByGorkem

Yönetici
Moderatör
Elit Üye
Yeni Üye
Apple Sever
Konular
76
valla ben yapamadım hazır imza açıkken 13.5 restore ettim sorun kalktı teşekkür ederim cevabın için sağolasın

yazık teli sfrlama işlemi etmenize gerek yok. bu repo yada tweak sorunu degil..

TERMİNAL

su
alpine
apt-get update

yaz tamamdır... yada arka planda tüm uygulamalardan çık.. cydia gir.. repolar kısmından yenile ... sonra içeri girip indir..

İbrahimmmmm

Yeni Üye
Apple Sever
Konular
3
Evet cihazı sıfırlamaya alışmak yorar insanı kullanmayı öğrenmek gerek sonra uğraşamaz olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…