Asfalt 9: Efsaneler [Otomatik Güncelleme] +2 Ücretsiz Hileleri![Nitro Hack]

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Damla

Yönetici
Co Admin
Apple Expert
Adım
Öznur
Cihaz
iPhone 11
Konular
1,113

Mod Gereksinimleri:
- Jailbroken iPhone / iPad / iPod Touch.
- iFile / Filza /iFunBox/ iTools veya iOS için diğer dosya yöneticileri

Hack Özellikleri:
- Sınırsız Nitro Kullanımı / Hayır Nitro Tüketimi
- Trafik Yok / Gelmeyen Otomobil ve daha fazlası

Oyun İçi Mod Menüsü (iGMM) 'dir. Mod Menüsünü etkinleştirmek için, uygulamanın içinde bulunan iOSGods düğmesine dokunun. Bu hack yeni iOSGods Otomatik Güncelleyici kullanıyor. Hack, otomatik olarak kendini iDevice'inize yüklediğiniz mevcut uygulama sürümüne güncelleyecektir. Bu hack sadece x64 veya ARM64 iDevices üzerinde çalışır: iPhone 5s, 6, 6 Plus, 6s, 6s Artı, 7, 7 Artı, 8, 8 Artı, X, SE, iPod Touch 6G, iPad Air, Air 2, Pro ve iPad Mini 2, 3, 4 ve üstü.

Kurulum Talimatları:
ADIM 1: .deb Cydia hack dosyasını indirin.
ADIM 2: Yukarıda belirtilen dosya yöneticilerini kullanarak dosyayı iDevice'inize kopyalayın veya iDevice'inizden indiriyorsanız bu adımı atlayın.
ADIM 3: iFileveyaFilza'yı kullanarakindirilmiş .deb dosyasını kaydettiğiniz yere göz atın ve üzerine dokunun.
ADIM 4: Dosyaya dokunduktan sonra, ekranınızdaki seçeneklerden'Kurulum' ya da 'Yükle'tuşuna basmanız gerekecektir.
ADIM 5: iFile / Filza'nın hile kurulumunu bitirmesine izin verin. Başarıyla yüklendiğinden emin olun, aksi halde aşağıdaki nota bakın.
ADIM 6: Şimdi iDevice ayarlarınızı açın ve bu hile için ayarları görünceye kadar aşağı kaydırın ve üzerine dokunun. Hack, bir Mod Menüsü ise, hile özellikleri oyun içinde değiştirilebilir.
ADIM 7: İstediğiniz özellikleri açın ve oyunu oynayın. Hack'in oyun içi açılır penceresindeki talimatları takip etmeniz gerekebilir.

Oyun İçi Mod Menüsü (iGMM) 'dir. Mod Menüsünü etkinleştirmek için, uygulamanın içinde bulunan iOSGods düğmesine dokunun. Bu hack yeni Otomatik Güncelleyici kullanıyor. Hack, otomatik olarak kendini iDevice'inize yüklediğiniz mevcut uygulama sürümüne güncelleyecektir. Bu hack sadece x64 veya ARM64 iDevices üzerinde çalışır: iPhone 5s, 6, 6 Plus, 6s, 6s Artı, 7, 7 Artı, 8, 8 Artı, X, SE, iPod Touch 6G, iPad Air, Air 2, Pro ve iPad Mini 2, 3, 4 ve üstü.

Alıntıdır..

Ekli dosyalar

• trappledestek.Asphalt9_AutoUpdating_iphoneos-arm.deb
    1.7 MB · Görüntüleme: 4

Therzr

Apple Sever
Konular
5
Nasıl kaldırcağız bunu

SCoRPio

Yönetici
Moderatör
Tecrübeli Üye
Elit Üye
Yeni Üye
Apple Sever
Cihaz
iphone X
Konular
192
Nasıl kaldırcağız bunu

Kurulmuyorki kaldırasın oluyor fakat özellikler gelmiyor ayrıca diğer sayfada üye olman gerekiyor. Cydia dan kurulmuş oluyor. kaldır bunu yeni güncelllenen versiyon için, Güncellememişler maalesef

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…