Mod Gereksinimleri:
- Jailbroken iPhone / iPad / iPod Touch.
- iFile / Filza /iFunBox/ iTools veya iOS için diğer dosya yöneticileri
Hack Özellikleri:
- Sınırsız Nitro Kullanımı / Hayır Nitro Tüketimi
- Trafik Yok / Gelmeyen Otomobil ve daha fazlası
Oyun İçi Mod Menüsü (iGMM) 'dir. Mod Menüsünü etkinleştirmek için, uygulamanın içinde bulunan iOSGods düğmesine dokunun. Bu hack yeni iOSGods Otomatik Güncelleyici kullanıyor. Hack, otomatik olarak kendini iDevice'inize yüklediğiniz mevcut uygulama sürümüne güncelleyecektir. Bu hack sadece x64 veya ARM64 iDevices üzerinde çalışır: iPhone 5s, 6, 6 Plus, 6s, 6s Artı, 7, 7 Artı, 8, 8 Artı, X, SE, iPod Touch 6G, iPad Air, Air 2, Pro ve iPad Mini 2, 3, 4 ve üstü.
Kurulum Talimatları:
ADIM 1: .deb Cydia hack dosyasını indirin.
ADIM 2: Yukarıda belirtilen dosya yöneticilerini kullanarak dosyayı iDevice'inize kopyalayın veya iDevice'inizden indiriyorsanız bu adımı atlayın.
ADIM 3: iFileveyaFilza'yı kullanarakindirilmiş .deb dosyasını kaydettiğiniz yere göz atın ve üzerine dokunun.
ADIM 4: Dosyaya dokunduktan sonra, ekranınızdaki seçeneklerden'Kurulum' ya da 'Yükle'tuşuna basmanız gerekecektir.
ADIM 5: iFile / Filza'nın hile kurulumunu bitirmesine izin verin. Başarıyla yüklendiğinden emin olun, aksi halde aşağıdaki nota bakın.
ADIM 6: Şimdi iDevice ayarlarınızı açın ve bu hile için ayarları görünceye kadar aşağı kaydırın ve üzerine dokunun. Hack, bir Mod Menüsü ise, hile özellikleri oyun içinde değiştirilebilir.
ADIM 7: İstediğiniz özellikleri açın ve oyunu oynayın. Hack'in oyun içi açılır penceresindeki talimatları takip etmeniz gerekebilir.
Oyun İçi Mod Menüsü (iGMM) 'dir. Mod Menüsünü etkinleştirmek için, uygulamanın içinde bulunan iOSGods düğmesine dokunun. Bu hack yeni Otomatik Güncelleyici kullanıyor. Hack, otomatik olarak kendini iDevice'inize yüklediğiniz mevcut uygulama sürümüne güncelleyecektir. Bu hack sadece x64 veya ARM64 iDevices üzerinde çalışır: iPhone 5s, 6, 6 Plus, 6s, 6s Artı, 7, 7 Artı, 8, 8 Artı, X, SE, iPod Touch 6G, iPad Air, Air 2, Pro ve iPad Mini 2, 3, 4 ve üstü.
Alıntıdır..