aynı sorun bende de var hocam genel bir sorun olabilir.
14.3 jb tam stabil değil demişlerdi dikkat et
. audiorcordrr otomatik kayıtta sıkıntılı şuan herkeste
Hangi sürümü kullanıyorsun ve telefonun ios kaç?Tweak in Sürümünü düşürün. Bende de eski sürüm tweak çalışıyor. Çalışan sürümü buldum tweak ın güncellemeyi kapadım.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hangi sürümü kullanıyorsun ve telefonun ios kaç?
Hangi sürüm derken audiorecorder hangi sürüm eğer paylaşabilirsen sendeki çalışan sürümü deb olarak paylaşabilirmisinios 13 de sorun yoktu zaten, sorun ios 14 ile basladi.
14.2 deyim su anda.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Hangi sürüm derken audiorecorder hangi sürüm eğer paylaşabilirsen sendeki çalışan sürümü deb olarak paylaşabilirmisin
Pardon ben seni nihat sandım o arkadaşta sorunsuz çalışıyor heralde senin konuna yorum yazmış @nihat1551 hocam çalışan sürümün deb olarak payalaşabilirmisin? Yada sürüm numarasını belirtirmisimnYanlis anlasilma oldu galiba. Su anda 14.2 surumundeyim ve audiorecorder otomatik kayit yapmiyor. ios 14 de sorun yasamayan arkadas var mi diye foruma yazdim.
Pardon ben seni nihat sandım o arkadaşta sorunsuz çalışıyor heralde senin konuna yorum yazmış @nihat1551 hocam çalışan sürümün deb olarak payalaşabilirmisin? Yada sürüm numarasını belirtirmisimn
14.4 sorunsuz kullanıyorun 7 plus
Arkadaslar merhaba. Limneos un AudioRecorder ini satin almistim ve ios 13 de sorunsuz kullaniyordum. Ios 14 e gectikten sonra ayarlar otomatik olmasina ragmen telefon gorusmelerini otomatik kaydetmiyor. Ekran goruntusunden de goruldugu uzere, sanki telefon uygulamasini tanimamis gibi bir simge var. ios 14 de programi sorunsuz kullanan var mi acaba? Tesekkurler.
Ben de iphone 11 ios1.4.4 var kayıtların olduğu yere giremiyorum. Filza ile girip kayıtları dinlemek zorunda kalıyorum.Çözemedim bir türlü....AudiorecorderXS çalışıyor başka repoya gerek yoktur .. varsa problem anlatın video olarakta anlatırız
[automerge]1640098644[/automerge]
AudiorecorderXS çalışıyor başka repoya gerek yoktur .. varsa problem anlatın video olarakta anlatırız
Ekli dosyayı görüntüle IMG_1184.MOVBen de iphone 11 ios1.4.4 var kayıtların olduğu yere giremiyorum. Filza ile girip kayıtları dinlemek zorunda kalıyorum.Çözemedim bir türlü....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?