Ayarlar güncelleme bildirim simgesi

hepkartal

Apple Sever
Konular
17
Arkadaşlar telefonum 14.6 sürümünde yeni jb yaptım
Otomatik güncelleme de kapalı ama gene de resimde paylaştığım gibi güncelleme bildirimi geldi
Bu bildirimi nasıl kaldırabilirim ??

Ekli dosyalar

• şişişişi.PNG
    şişişişi.PNG
    127.5 KB · Görüntüleme: 6

Albert_Wesker

Emekli Yönetici
Apple Expert
Elit Üye
Apple Sever
Adım
Gökhan
Cihaz
iPhone 11
Konular
477
Otomatik güncelleme de kapalı ama gene de resimde paylaştığım gibi güncelleme bildirimi geldi
Jailbreak var ise Otadisabler tweak indirin bizden

tnc-s

Apple Sever
Konular
0

Ayarlardaki 1 yazisini nasil silindigini anlatayim oncelikle telefonda yeterli hafiza olduguna emin olun sonra cihazinizi wifi agina baglayin ardindan yazilim guncelleme kismina girerek guncellemeyi aktif edin ve cihazi sarja baglayin bundan sonra cihazin guncellemesi gelecek ve ardindan dosyasini indirmeye baslamasi gerek eger baslamazsa siz indirmeyi baslatin sonra saklama alanini kontrol edin orda guncelleme dosyasini indirmeye devam ettigini goreceksiniz onu hemen silin ve guncelleme ayarini kapali konuma getirin sonra ana sayfaya donun ve cihazin wifisi ve sarj bağlantısını kesin ayarlardaki 1 yazisinin silindiğini goreceksiniz son olarak tvos beta profilini indirip yukleyin ve cihazi yeniden baslatin boylece hem ayarlarki 1 yazisi silinmiş ve guncelleme uyarisinida birdaha denetlenmesini engellemis olacaksiniz.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri