DeliTurK Administrator Admin Kurucu Yönetici Apple Expert Cep Doktoru Antibiyotik İlk 1000! Adım Devrim Meslek Güvenlik Cihaz iPhone 13 Pro Max Katılım 9 Haz 2018 Konular 1,193 Mesajlar 4,651 Çözümler 20 Tepkime puanı 5,537 Puanları 2,564 Yaş 49 20 Ağu 2018 #1 Açıklama. İPhone'unuza eklenen Cydia kaynaklarının eksiksiz seti Senin iPad veya iPhone yüklü yüklü Cydia tweaks, jailbreak uygulamalar ve kesmek demet. Yüklü Cydia tweaks ayarlarınızı yedekleyen seçeneği seçebilirsiniz. BackupAZ notlarınızı, takviminizi, mesajlarınızı ve iletişim numaralarınızı yedekler. Takvim etkinlikleri de BackupAZ iPhone uygulamasına kaydedilir. Safari'ye kaydettiğiniz yer imini yedekleyebilirsiniz. Sesli mesaj ve çağrı geçmişi de yedeklemede saklanabilir. Yüklü Cydia Paketleri Yüklü tweaks'lerinin debileri, şu anda kurulu olan sürümde! Cydia kaynakları Tweaks ve Apple Uygulamaları tercihleri Hesaplar Takvim etkinlikleri Arama geçmişi Adres defteri Sağlık verileri iBooks kütüphanesi postalar Mesajlar ve iMessages notlar Fotoğraf ve Videolar Safari Bookmarks SpringBoard ayarları Sesli notlar Sesli mesajlar Repo. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ücretli BackupAZ Cydia tweak kullanarak öğeleri yedekleyebilir ve aynı tweak kullanarak istediğiniz zaman geri yükleyebilirsiniz. Ekli dosyalar 2b7e3117-29d0-4212-ab73-93254fb98d0f.jpg 171.1 KB · Görüntüleme: 15 3418-91192351183ef25c7ddff0bb9ee2e2af.jpg 32.4 KB · Görüntüleme: 13 3419-b62893bfe1d6eeb0a34340c8c5a79a4e.jpg 37 KB · Görüntüleme: 13
Açıklama. İPhone'unuza eklenen Cydia kaynaklarının eksiksiz seti Senin iPad veya iPhone yüklü yüklü Cydia tweaks, jailbreak uygulamalar ve kesmek demet. Yüklü Cydia tweaks ayarlarınızı yedekleyen seçeneği seçebilirsiniz. BackupAZ notlarınızı, takviminizi, mesajlarınızı ve iletişim numaralarınızı yedekler. Takvim etkinlikleri de BackupAZ iPhone uygulamasına kaydedilir. Safari'ye kaydettiğiniz yer imini yedekleyebilirsiniz. Sesli mesaj ve çağrı geçmişi de yedeklemede saklanabilir. Yüklü Cydia Paketleri Yüklü tweaks'lerinin debileri, şu anda kurulu olan sürümde! Cydia kaynakları Tweaks ve Apple Uygulamaları tercihleri Hesaplar Takvim etkinlikleri Arama geçmişi Adres defteri Sağlık verileri iBooks kütüphanesi postalar Mesajlar ve iMessages notlar Fotoğraf ve Videolar Safari Bookmarks SpringBoard ayarları Sesli notlar Sesli mesajlar Repo. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ücretli BackupAZ Cydia tweak kullanarak öğeleri yedekleyebilir ve aynı tweak kullanarak istediğiniz zaman geri yükleyebilirsiniz.
nefer_nl Apple Sever Katılım 17 Tem 2018 Konular 1 Mesajlar 121 Tepkime puanı 23 Puanları 2,254 20 Ağu 2018 #2 İos 9 için olanını daha önce satın almıştım. Maalesef ios 11 de kullanamıyoruz. Her sürüm için ayrı bir tweak çıkartıyor ve satıyor. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İos 9 için olanını daha önce satın almıştım. Maalesef ios 11 de kullanamıyoruz. Her sürüm için ayrı bir tweak çıkartıyor ve satıyor. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
NoiaN Elit Üye Apple Sever Kıdemli Üye Oyun Gurmesi İlk 1000! Adım Çağatay Meslek Şöför Cihaz iPhone 8 Plus Katılım 21 Haz 2018 Konular 127 Mesajlar 604 Çözümler 1 Tepkime puanı 238 Puanları 2,264 Konum İstanbul 2 Eki 2018 #3 emegine saglık
NoiaN Elit Üye Apple Sever Kıdemli Üye Oyun Gurmesi İlk 1000! Adım Çağatay Meslek Şöför Cihaz iPhone 8 Plus Katılım 21 Haz 2018 Konular 127 Mesajlar 604 Çözümler 1 Tepkime puanı 238 Puanları 2,264 Konum İstanbul 2 Eki 2018 #4 nefer_nl' Alıntı: İos 9 için olanını daha önce satın almıştım. Maalesef ios 11 de kullanamıyoruz. Her sürüm için ayrı bir tweak çıkartıyor ve satıyor. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... malesef oyle arkadaşım her sürüm için para tusagı .. nalet
nefer_nl' Alıntı: İos 9 için olanını daha önce satın almıştım. Maalesef ios 11 de kullanamıyoruz. Her sürüm için ayrı bir tweak çıkartıyor ve satıyor. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... malesef oyle arkadaşım her sürüm için para tusagı .. nalet