Baskan Apple Sever Katılım 16 Tem 2018 Konular 5 Mesajlar 295 Tepkime puanı 35 Puanları 1,889 20 Mar 2019 #1 Bende jailbreak yok iken nedenini bilmeden bir oyunda BAN yedim. Bu ban olayını kaldırmak için bir TWEAK varmı. Yardımcı olursanız sevinirm. Şimdiden teşekkür ederim
Bende jailbreak yok iken nedenini bilmeden bir oyunda BAN yedim. Bu ban olayını kaldırmak için bir TWEAK varmı. Yardımcı olursanız sevinirm. Şimdiden teşekkür ederim
DeliTurK Administrator Admin Kurucu Yönetici Apple Expert Cep Doktoru Antibiyotik İlk 1000! Adım Devrim Meslek Güvenlik Cihaz iPhone 13 Pro Max Katılım 9 Haz 2018 Konular 1,193 Mesajlar 4,651 Çözümler 20 Tepkime puanı 5,582 Puanları 2,564 Yaş 49 21 Mar 2019 #2 hile yapılma gibi bir şey yapıldıysa.. banyemiş olabilirsiniz.. anca mail yoluyladurumu açıklamanızgerek contact yani . Oyla: Oyla 0 Downvote
hile yapılma gibi bir şey yapıldıysa.. banyemiş olabilirsiniz.. anca mail yoluyladurumu açıklamanızgerek contact yani .
KS KS Baskan Apple Sever Katılım 16 Tem 2018 Konular 5 Mesajlar 295 Tepkime puanı 35 Puanları 1,889 21 Mar 2019 #3 deliturk' Alıntı: hile yapılma gibi bir şey yapıldıysa.. banyemiş olabilirsiniz.. anca mail yoluyladurumu açıklamanızgerek contact yani . Genişletmek için tıkla ... Hile falan yapmadım bunu kendileri ile mail yoluyla konuşmama rağmen açmadılar. Hile nasıl yapayım jb yok öyle düz bir telefon ile Oyla: Oyla 0 Downvote
deliturk' Alıntı: hile yapılma gibi bir şey yapıldıysa.. banyemiş olabilirsiniz.. anca mail yoluyladurumu açıklamanızgerek contact yani . Genişletmek için tıkla ... Hile falan yapmadım bunu kendileri ile mail yoluyla konuşmama rağmen açmadılar. Hile nasıl yapayım jb yok öyle düz bir telefon ile