BATARYA TAVSİYESİ

erenalar

Apple Sever
Konular
4
Merhaba iPhone 7 kullanıyorum. Pil sağlığım şu an 76. Hangi bataryayı önerirsiniz?

Damla

Co Admin
Yönetici
Apple Expert
Adım
Öznur
Cihaz
iPhone 11
Konular
1,107
Deji ucuz ve kapasitesi yüksek. ve çok iyi Fakat orijinal batarya ve apple servisinin değişimi daha garanti. eğer telefonu açtırmadıysanız biraz fazla fakat telefonsuz kalınacak süre bence daha önemli.

Oyla:

muhammedtokerr

Apple Sever
Konular
0
Kesinlikle Deji. Neden diye soracak olursan, iphone 6s cep telefonumun pil sağlığı çok kötü durumdaydı ve apple destekle iletişime geçtiğimde fiyatları öğrendim ve araştırmaya başladım. Bu marka orijinal pilden daha yüksek mA sunuyor. Bunu bir düşün dostum

Oyla:
KS
KS

erenalar

Apple Sever
Konular
4
teşekkür ederim yanıtlar icin ancak bir telefoncuya sorduğumda deji gibi bataryaların telefonun entegresine zarar verdiğini söyledi. Sizin kullanımlarınızda böyle bir sorunlar karşılaştınız mi ?

Oyla:

osy

Apple Sever
Konular
17
5-6 defa deji batarya aldım sürekli şişme yaptı. Geri gönderdim para iadesi aldım. Açıkçası hiç memnun kalmadım.

Oyla:

canpng

Apple Sever
Konular
8
teşekkür ederim yanıtlar icin ancak bir telefoncuya sorduğumda deji gibi bataryaların telefonun entegresine zarar verdiğini söyledi. Sizin kullanımlarınızda böyle bir sorunlar karşılaştınız mi ?
Her yetkili servisten batarya alınmaz çünkü bilgisizsen, sana orijinal diyerek markasız bataryayı takıverirler. Biraz üçkağıtçılar diyebiliriz:)
Paranız varsa mutlaka Apple'ın kendi yetkili servisinden orijinal batarya taktırın. Orijinal batarya fiyat listesi için Orijinal batarya sadece Apple'ın kendi yetkili servislerinde olur.
Paranız yoksa, fiyat performans ürünü arıyorsan Deji en popüleri. Her ekipmanı içinde geliyor, kendin takabilirsin. Bataryanda herhangi bir sorun oluşursa iadeni yaparsın zaten. Aylardır kullanıyorum hiçbir problemini görmedim. Deji'yi de mutlaka kendi orijinal sitesinden satın alın.

Alternatif batarya markası olarak

Oyla:
Geri