K kaya Apple Sever Katılım 4 Ağu 2019 Konular 2 Mesajlar 25 Tepkime puanı 2 Puanları 1,498 9 Ağu 2019 #1 jailbrek 12.1.4 sürümdeyim deyim ifinboxla sistem dosyalarına bilgisayardan giremiyorum güncel afc2 tweak işlemini yapan bir tweak varmı.bilgisayardan dosyalara erişmek istiyorum Moderatör tarafında düzenlendi: 9 Ağu 2019
jailbrek 12.1.4 sürümdeyim deyim ifinboxla sistem dosyalarına bilgisayardan giremiyorum güncel afc2 tweak işlemini yapan bir tweak varmı.bilgisayardan dosyalara erişmek istiyorum
engin Tecrübeli Üye Elit Üye Apple Sever İndirim Avcısı Adım Engin Meslek Özel Şirket Cihaz İPhone X Katılım 16 Haz 2018 Konular 58 Mesajlar 668 Tepkime puanı 125 Puanları 2,254 Yaş 37 Konum İstanbul 9 Ağu 2019 #2 kaya' Alıntı: jailbrek 12.1.4 sürümdeyim deyim ifinboxla sistem dosyalarına bilgisayardan giremiyorum güncel afc2 tweak işlemini yapan bir tweak varmı.bilgisayardan dosyalara erişmek istiyorum Genişletmek için tıkla ... Apple File Conduit "2" for iOS12 Working!! Repo : Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. işini görmesi gerek Oyla: Oyla 0 Downvote
kaya' Alıntı: jailbrek 12.1.4 sürümdeyim deyim ifinboxla sistem dosyalarına bilgisayardan giremiyorum güncel afc2 tweak işlemini yapan bir tweak varmı.bilgisayardan dosyalara erişmek istiyorum Genişletmek için tıkla ... Apple File Conduit "2" for iOS12 Working!! Repo : Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. işini görmesi gerek
KS KS K kaya Apple Sever Katılım 4 Ağu 2019 Konular 2 Mesajlar 25 Tepkime puanı 2 Puanları 1,498 9 Ağu 2019 #3 engin' Alıntı: Apple File Conduit "2" for iOS12 Working!! Repo : Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. işini görmesi gerek Genişletmek için tıkla ... şimdi bizim repodan buldum güncel sürümünü bulup hallettim teşekkür ederim ilgin için Oyla: Oyla 0 Downvote
engin' Alıntı: Apple File Conduit "2" for iOS12 Working!! Repo : Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. işini görmesi gerek Genişletmek için tıkla ... şimdi bizim repodan buldum güncel sürümünü bulup hallettim teşekkür ederim ilgin için
DanqerLine Emekli Yönetici Elit Üye Apple Sever İlk 1000! Adım Kenan Cihaz iphone 11 pro Katılım 12 Haz 2018 Konular 293 Mesajlar 1,556 Tepkime puanı 865 Puanları 2,454 Konum istanbul 9 Ağu 2019 #4 İsim: Apple File Conduit "2" (arm64 / KPPLess) Versiyon: 1.0.1 Destek: iOS 12 Açıklama: Tweak, iOS dosya sistemine tam erişim sağlar. BigBoss (ücretsiz) Bunu deneyin olmazsa Oyla: Oyla 0 Downvote
İsim: Apple File Conduit "2" (arm64 / KPPLess) Versiyon: 1.0.1 Destek: iOS 12 Açıklama: Tweak, iOS dosya sistemine tam erişim sağlar. BigBoss (ücretsiz) Bunu deneyin olmazsa