Bilgisayar TELEFONUMU görmüyor

Portakal

Apple Sever
Konular
1
Selam telefonumda resimlerim var ama telefonumu bilgisayara bağladimda itunes aciliyo itunes telefonu görüyo ben bilgisayarima girdimde göremiyorum..... Telefonun resimleri bilgisayara indircem nasil yapabilirim yardim ederminisiz????cevaplarinizi bekliyorum......

DeliTurK

Administrator
Admin
Kurucu
Yönetici
Apple Expert
Adım
Devrim
Meslek
Güvenlik
Cihaz
iPhone 13 Pro Max
Konular
1,193
yazılımın güncel olduğundan emin olun. PC kullanıyorsanız 'u indirin

iPhone’u PC’ye Bağlama ve Sürücüleri Yükleme
Her şeyden önce iPhone’unuz açık ve kilit ekranından çıkmış olmalıdır. Aksi takdirde PC’niz iPhone’daki fotoğrafları göremez.
  1. iPhone’unuzu USB kablo ile PC’nize bağlayın.
  2. PC’nizin iPhone’daki fotoğrafları ve videolara erişebilmesi için “Bu bilgisayara güvenilsin mi” başlıklı açılır pencerede Güven butonuna dokunun.
8622

1. Güven’i seçtikten sonra, Windows’un iPhone için sürücüleri otomatik olarak yüklediğini göreceksiniz.
  2. İşlem tamamlandığında, Windows veya Windows Live Fotoğraf Galerisi’ni kullanarak fotoğrafları ve videoları almanıza ve Windows Gezgini’ni kullanmanıza olanak tanıyan bir bir pencere açılacaktır.
  3. Otomatik kullan penceresi açılmazsa, iPhone’unuzu bulmak için Bilgisayarım‘a gidin.
Windows Gezgini ile iPhone’dan PC’ye Fotoğraf Atma
Windows Gezgini, iPhone’unuzdaki tüm fotoğrafları ve videoları görüntülemek ve tek tek seçerek PC’ye kopyalamanızı sağlar.

8623

Dosyaları görüntülemek için aygıtı aç (Windows Gezgini kullanarak) seçeneğini seçtikten sonra Dahili Depolama Birimi > DCIM klasörüne girin. DCIM klasöründe fotoğraflarınızın yer aldığı klasöre girin ve PC’ye kopyalamak istediğiniz fotoğraf ve videoları seçerek işlemi tamamlayın.

iphone-fotograflar-hangi-klasorde

Oyla:
KS
KS

Portakal

Apple Sever
Konular
1
sölediğiniz islemi yaptim olmadi itunuste görüyo bilgisayarima girincek görmüyo resimler alamadim kaldi baska care yokmu bu yöntem tek olanimi acaba

Oyla:

DanqerLine

Emekli Yönetici
Elit Üye
Apple Sever
Adım
Kenan
Cihaz
iphone 11 pro
Konular
293
sölediğiniz islemi yaptim olmadi itunuste görüyo bilgisayarima girincek görmüyo resimler alamadim kaldi baska care yokmu bu yöntem tek olanimi acaba

1. ci yöntem : sorun telde değil pcde diyelim..
Bilgisayarım>özellkler<aygıt yöneticisi

universal serial... yazar onu açıp

apple device sürücü güncelleştire
TIKLA..

Oyla:
KS
KS

Portakal

Apple Sever
Konular
1
Dediniz yaptim aygiti güncelledi tamamlandi ama yine gormedi orginal kabloyla dinedim gene olmadi

Oyla:

zoruoynayan

Apple Sever
Konular
8
Telefon
Ayarlar > genel > hakkında > Ad buraya gel ve telefonunun adını değiştir.
Sonra denetim masasına git program ekle kaldır kısmına gir ve gördüğün tüm Apple kelimesiyle başlayan uygulamaları sağ tıklayıp ONAR seçeceğini seç ve ileri tıklayıp yükle.
Buraya kadar yap % 80 çalışacaktır. Eğer olmazsa
klavyeden sol altta crtlnin yanında başlat tuşuna bas komut sistemi aç ve cmd yaz enter yap.

UsoClient StartScaN enter yap
UsoClient StartDownload Enter

UsoClient RestartDevice Enter yap PC rest atacak tekrar başladığında denersin.

Oyla:
KS
KS

Portakal

Apple Sever
Konular
1
Telefon
Ayarlar > genel > hakkında > Ad buraya gel ve telefonunun adını değiştir.
Sonra denetim masasına git program ekle kaldır kısmına gir ve gördüğün tüm Apple kelimesiyle başlayan uygulamaları sağ tıklayıp ONAR seçeceğini seç ve ileri tıklayıp yükle.
Buraya kadar yap % 80 çalışacaktır. Eğer olmazsa
klavyeden sol altta crtlnin yanında başlat tuşuna bas komut sistemi aç ve cmd yaz enter yap.

UsoClient StartScaN enter yap
UsoClient StartDownload Enter

UsoClient RestartDevice Enter yap PC rest atacak tekrar başladığında denersin.
Cok cok saol tesekurederim oldu 👍🏽👍🏽👍🏽

Oyla:
Geri