Face ID tamiri işlemini anti-statik özelliğe sahip anakart biriminde gerçekleştirmektedir. Face ID tamiri çok hassas bir işlem olduğu için, profesyonelce müdahale edilmelidir. Ayrıca, ekran değişimi, ahize flex değişimi ile oluyor biliyorum.. bunu profosyonel bir tamircide sor garantiliyse.. götür apple ..Başlıkta belirttiğim gibi bioprotect benzeri tweak varmı rootless jb kullanıyorum. Sürüm 16.3.1 face id aktif değil cihazımda.
Ek olarak face id sıvı teması yüzünden arızalanmıştı yenisi takılabilir mi bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim.
A-Shields
:
Ekran orjinal ise değiştirilebilir özel alet ile ekrana uyarlanılıyor /Başlıkta belirttiğim gibi bioprotect benzeri tweak varmı rootless jb kullanıyorum. Sürüm 16.3.1 face id aktif değil cihazımda.
Ek olarak face id sıvı teması yüzünden arızalanmıştı yenisi takılabilir mi bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim.
Alderis yüklü olacakEvet ekran değişimi oldu orjinal değil ekranım. Teşekkür ederim
A shield tweakini aktif ediyorum ancak kilitlemiyor uygulamaları
libMRYIPC kurulacak
RocketBootstrap dedim ...Alderis bu yüklü rıcket bootstrap yüklü değil
hangi uygulamayı eksik işler yapmış olmalısınız .. jailbreakte önemli olan iş ilk olarak gerekli tweaklerin yüklü olmasıdır..Uygulamayı kaydırınca safe moda atıyor buda
Devrim abi paypal kartın varmı benim yok bioprotecti o yüzden satın alamadımAlderis yüklü olacak
Rocketbotstrap yüklü ise kaldırıp
- Remove RocketBootstrap (Now use libMRYIPC)
- Support Rootless
libMRYIPC kurulacak
kaldırdım sonra libMRYIPC kurdum ardından sırasıyla alderis ve a-shield kurdum yine uygulamadayken kaydırınca safe moda atıyor whatsapp ve fotoğraflarda denedimhangi uygulamayı eksik işler yapmış olmalısınız .. jailbreakte önemli olan iş ilk olarak gerekli tweaklerin yüklü olmasıdır..
Depends mobilesubstrate, ws.hbang.alderis (>= 1.2)kaldırdım sonra libMRYIPC kurdum ardından sırasıyla alderis ve a-shield kurdum yine uygulamadayken kaydırınca safe moda atıyor whatsapp ve fotoğraflarda denedim
Changes
kısma tıklayın .. dediklerimiz gibi ..A-shields kurdum, beraberinde alderis de kuruldu,Alderis yüklü olacak
Rocketbotstrap yüklü ise kaldırıp
- Remove RocketBootstrap (Now use libMRYIPC)
- Support Rootless
libMRYIPC kurulacak
merhaba tekrardan,A-shields kurdum, beraberinde alderis de kuruldu,
Rocketbotstrap Yüklüydü, kaldırmadan libmryipc kurmak istediğimde telefon elmada kaldı,
Telefonu yeniden başlattım ve Dopamine üzerinden jailbreak yapmak istediğimde gene elmada kaldı.
Ne yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?