BioProtect HK

sitelers

Apple Sever
Konular
6
Merhabalar. İos 13 de bu tweak ile biri beni aradığında onu gizleyebiliyordum. Yani gece id ile yüzümü okutmadan arayan kişi göstermiyordu. Şuan ios 14 deyim ve bu ayarı göremiyorum. İos 14 ile bu ayar kalktı mı?

SCoRPio

Moderatör
Tecrübeli Üye
Elit Üye
Apple Sever
Cihaz
iphone X
Konular
192
Merhabalar. İos 13 de bu tweak ile biri beni aradığında onu gizleyebiliyordum. Yani gece id ile yüzümü okutmadan arayan kişi göstermiyordu. Şuan ios 14 deyim ve bu ayarı göremiyorum. İos 14 ile bu ayar kalktı mı?

14 sistem farklı cihazınız8 ve üst cihazmı..

Oyla:

Reloading_Data

Jailbreaking
Elit Üye
Apple Sever
Konular
50
7 plus cihazda oluyormu ? oluyorsa gizlemek icin hangi ayarı acmak gerekiyor acaba?

Oyla:
KS
KS

sitelers

Apple Sever
Konular
6
Mesajları geç gördüm kusurabakmayın. Acaba kaldırdılar mı bilmiyorum ama ios 13 de vardı biri aradığında yüzümü okumadan veya parmak izi okutmadan kim arıyor göstermiyor. Bu özellik vardı ios 14 için güncellenirken kaldırmış olabilirler. İos 13 dekiler tüm tikleri baştan bi okuyabilir mi zaten repomuzda türkçe

Oyla:
Geri