Merhabalar. İos 13 de bu tweak ile biri beni aradığında onu gizleyebiliyordum. Yani gece id ile yüzümü okutmadan arayan kişi göstermiyordu. Şuan ios 14 deyim ve bu ayarı göremiyorum. İos 14 ile bu ayar kalktı mı?
Merhabalar. İos 13 de bu tweak ile biri beni aradığında onu gizleyebiliyordum. Yani gece id ile yüzümü okutmadan arayan kişi göstermiyordu. Şuan ios 14 deyim ve bu ayarı göremiyorum. İos 14 ile bu ayar kalktı mı?
7 plus cihazda oluyormu ? oluyorsa gizlemek icin hangi ayarı acmak gerekiyor acaba?Merhabalar. İos 13 de bu tweak ile biri beni aradığında onu gizleyebiliyordum. Yani gece id ile yüzümü okutmadan arayan kişi göstermiyordu. Şuan ios 14 deyim ve bu ayarı göremiyorum. İos 14 ile bu ayar kalktı mı?
Yeni bir güncelleme geleceğini 14 de ki sorunların düzeleceğini söylemişlerdi bekleyin bence7 plus cihazda oluyormu ? oluyorsa gizlemek icin hangi ayarı acmak gerekiyor acaba?
ios 13.6.1 kullanıyorum hocam öyle bir ayar varsa hangisi aktif etmem gerekiyor acaba.Yeni bir güncelleme geleceğini 14 de ki sorunların düzeleceğini söylemişlerdi bekleyin bence
Aynı cihaz sadece ios 14 e geçtiğimde farkettim o özelliği bulamadım14 sistem farklı cihazınız8 ve üst cihazmı..
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.