Le0n Yeni Üye Apple Sever Katılım 5 Eyl 2019 Konular 19 Mesajlar 137 Tepkime puanı 66 Puanları 1,524 Konum Mersin 4 Nis 2021 #1 Tema Adı: BlueMist Yapımcı: Le0n Sürüm: 1.0 Uyumluluk: IOS 9 - 14.x Fiyat: 4$ İkon Talep Limiti: 15 adet Twitter: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Not: Satın almak isteyenler özelden iletişime geçerse İBAN no verebilirim. Tema hakkında her şeyi Discord kanalımdan paylaşıyorum. Kanala katılmak için Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ekran Resmi: Son düzenleme: 4 Nis 2021
Tema Adı: BlueMist Yapımcı: Le0n Sürüm: 1.0 Uyumluluk: IOS 9 - 14.x Fiyat: 4$ İkon Talep Limiti: 15 adet Twitter: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Not: Satın almak isteyenler özelden iletişime geçerse İBAN no verebilirim. Tema hakkında her şeyi Discord kanalımdan paylaşıyorum. Kanala katılmak için Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ekran Resmi:
S suti38 Yeni Üye Apple Sever Katılım 5 Mar 2019 Konular 24 Mesajlar 204 Tepkime puanı 22 Puanları 1,889 17 Nis 2021 #2 Dostum teman harika emeğine sağlık, ama mac ten iphone'a ikon ya da dosya aktarımını yapamıyorum. Bu konu hakkında yardımlarını isterim
Dostum teman harika emeğine sağlık, ama mac ten iphone'a ikon ya da dosya aktarımını yapamıyorum. Bu konu hakkında yardımlarını isterim