D Demirel Yeni Üye Apple Sever Katılım 19 Eyl 2019 Konular 10 Mesajlar 75 Tepkime puanı 5 Puanları 1,504 15 Şub 2021 #1 iPad için bir Bluetooth klavye almak istiyorum Q klavye ama klavyede Türkçe karakter yok ..Türkçe karakter nasıl çevirip yazabilirim?
iPad için bir Bluetooth klavye almak istiyorum Q klavye ama klavyede Türkçe karakter yok ..Türkçe karakter nasıl çevirip yazabilirim?
AmiraL Emekli Yönetici Apple Sever Kıdemli Üye İlk 1000! Adım Ahmetcan Cihaz iPhone 14 Pro Max Katılım 11 Haz 2018 Konular 635 Mesajlar 3,097 Çözümler 1 Tepkime puanı 3,307 Puanları 2,464 15 Şub 2021 #2 Demirel' Alıntı: iPad için bir Bluetooth klavye almak istiyorum Q klavye ama klavyede Türkçe karakter yok ..Türkçe karakter nasıl çevirip yazabilirim? Genişletmek için tıkla ... logitect FOLIO TOUCH iPad Air için izleme paneline sahip arkadan aydınlatmalı klavyeli kılıf iyidir. türkçe olmalı bildigim kadarıyla Ayarlar-Genel-Uluslararası-Klavyeler-Türkçe. , Türkçe QWERTY PC'yi seçmemiz gerekiyor. Oyla 0 Downvote
Demirel' Alıntı: iPad için bir Bluetooth klavye almak istiyorum Q klavye ama klavyede Türkçe karakter yok ..Türkçe karakter nasıl çevirip yazabilirim? Genişletmek için tıkla ... logitect FOLIO TOUCH iPad Air için izleme paneline sahip arkadan aydınlatmalı klavyeli kılıf iyidir. türkçe olmalı bildigim kadarıyla Ayarlar-Genel-Uluslararası-Klavyeler-Türkçe. , Türkçe QWERTY PC'yi seçmemiz gerekiyor.
KS KS D Demirel Yeni Üye Apple Sever Katılım 19 Eyl 2019 Konular 10 Mesajlar 75 Tepkime puanı 5 Puanları 1,504 15 Şub 2021 #3 BurakCan' Alıntı: logitect FOLIO TOUCH iPad Air için izleme paneline sahip arkadan aydınlatmalı klavyeli kılıf iyidir. türkçe olmalı bildigim kadarıyla Ayarlar-Genel-Uluslararası-Klavyeler-Türkçe. , Türkçe QWERTY PC'yi seçmemiz gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... Daha uygun bir klavye benim istediğim.. söylediğiniz yöntem fiziki klavye için geçerli mi acaba? Oyla 0 Downvote
BurakCan' Alıntı: logitect FOLIO TOUCH iPad Air için izleme paneline sahip arkadan aydınlatmalı klavyeli kılıf iyidir. türkçe olmalı bildigim kadarıyla Ayarlar-Genel-Uluslararası-Klavyeler-Türkçe. , Türkçe QWERTY PC'yi seçmemiz gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... Daha uygun bir klavye benim istediğim.. söylediğiniz yöntem fiziki klavye için geçerli mi acaba?
AmiraL Emekli Yönetici Apple Sever Kıdemli Üye İlk 1000! Adım Ahmetcan Cihaz iPhone 14 Pro Max Katılım 11 Haz 2018 Konular 635 Mesajlar 3,097 Çözümler 1 Tepkime puanı 3,307 Puanları 2,464 15 Şub 2021 #4 Demirel' Alıntı: Daha uygun bir klavye benim istediğim.. söylediğiniz yöntem fiziki klavye için geçerli mi acaba? Genişletmek için tıkla ... pc seçenegi varmı? Oyla 0 Downvote
Demirel' Alıntı: Daha uygun bir klavye benim istediğim.. söylediğiniz yöntem fiziki klavye için geçerli mi acaba? Genişletmek için tıkla ... pc seçenegi varmı?
KS KS D Demirel Yeni Üye Apple Sever Katılım 19 Eyl 2019 Konular 10 Mesajlar 75 Tepkime puanı 5 Puanları 1,504 15 Şub 2021 #5 BurakCan' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 12094 pc seçenegi varmı? Genişletmek için tıkla ... Oyla 0 Downvote
KS KS D Demirel Yeni Üye Apple Sever Katılım 19 Eyl 2019 Konular 10 Mesajlar 75 Tepkime puanı 5 Puanları 1,504 15 Şub 2021 #6 BurakCan' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 12094 pc seçenegi varmı? Genişletmek için tıkla ... Daha almadım satan kişi de anlamıyor ama PC’den yapman gerekir dedi ..tam olarak hangi özelliklere sahip bilmiyorum Oyla 0 Downvote
BurakCan' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 12094 pc seçenegi varmı? Genişletmek için tıkla ... Daha almadım satan kişi de anlamıyor ama PC’den yapman gerekir dedi ..tam olarak hangi özelliklere sahip bilmiyorum
AmiraL Emekli Yönetici Apple Sever Kıdemli Üye İlk 1000! Adım Ahmetcan Cihaz iPhone 14 Pro Max Katılım 11 Haz 2018 Konular 635 Mesajlar 3,097 Çözümler 1 Tepkime puanı 3,307 Puanları 2,464 15 Şub 2021 #7 Demirel' Alıntı: Daha almadım satan kişi de anlamıyor ama PC’den yapman gerekir dedi ..tam olarak hangi özelliklere sahip bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... aldıgın yerin bilgili biri olması gerekli inceletmesi gerekli .. umarım yardımcı olurlar Oyla 0 Downvote
Demirel' Alıntı: Daha almadım satan kişi de anlamıyor ama PC’den yapman gerekir dedi ..tam olarak hangi özelliklere sahip bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... aldıgın yerin bilgili biri olması gerekli inceletmesi gerekli .. umarım yardımcı olurlar