Bluetooth klavye

Demirel

Yeni Üye
Apple Sever
Konular
10
iPad için bir Bluetooth klavye almak istiyorum Q klavye ama klavyede Türkçe karakter yok ..Türkçe karakter nasıl çevirip yazabilirim?

AmiraL

Emekli Yönetici
Apple Sever
Adım
Ahmetcan
Cihaz
iPhone 14 Pro Max
Konular
635
iPad için bir Bluetooth klavye almak istiyorum Q klavye ama klavyede Türkçe karakter yok ..Türkçe karakter nasıl çevirip yazabilirim?
logitect

FOLIO TOUCH iPad Air için izleme paneline sahip arkadan aydınlatmalı klavyeli kılıf iyidir. türkçe olmalı bildigim kadarıyla :rolleyes:

Ayarlar-Genel-Uluslararası-Klavyeler-Türkçe. , Türkçe QWERTY PC'yi seçmemiz gerekiyor.

KS
KS

Demirel

Yeni Üye
Apple Sever
Konular
10
logitect

FOLIO TOUCH iPad Air için izleme paneline sahip arkadan aydınlatmalı klavyeli kılıf iyidir. türkçe olmalı bildigim kadarıyla :rolleyes:

Ayarlar-Genel-Uluslararası-Klavyeler-Türkçe. , Türkçe QWERTY PC'yi seçmemiz gerekiyor.
Daha uygun bir klavye benim istediğim.. söylediğiniz yöntem fiziki klavye için geçerli mi acaba?

AmiraL

Emekli Yönetici
Apple Sever
Adım
Ahmetcan
Cihaz
iPhone 14 Pro Max
Konular
635
Daha almadım satan kişi de anlamıyor ama PC’den yapman gerekir dedi ..tam olarak hangi özelliklere sahip bilmiyorum
aldıgın yerin bilgili biri olması gerekli inceletmesi gerekli .. umarım yardımcı olurlar

Geri