Bende legizmo mevcut işte yanlışlıkla saati formatladım (legizmo kincaid gerekli konuya yaz destek olacaklardır
Paypal hesabı aktif olan var mı?
Hocalarım herkese iyi günler dilerim uzun bir süredir Apple watch’ımı üst sürümlere güncellemek istiyorum da legizmo kincaid kurdum yükselttim fakat birkaç hata aldım bende legizmo lighthouse’a geçmek istiyorum fakat benden paypal hesabıyla ödeme yapmamı istiyor chariz sitesi mâlum Türkiye’de...trappledestek.com
Hayır yapılmıyor maalesef yapıpıyorsada ben bilmiyorum dicem herşeyi denedim ama olmadıTekrar kurulum yapılmıyor mu legizmoyla
Umarım abiiPhone'unuzla uyumlu olması için daha yeni iOS sürümlerine daha yeni Apple Watch özellikleri için destek ekliyor watch güncel edildi ise. biraz zor gibi tabi ben hiç kullanmadım . bilgim yok umarım çözümü vardırda arkadaşlar yazar
Şefim bende yüklü o nasıl yapabilirimlegizmo lighthouse yüklemelisin
Şöyle tarayıncapatreon siteden alabilirsin ben öyle yaptım
Bana yardımcı olabilir misinizŞöyle tarayınca
Nasıl oluyorlegizmo lighthouse yüklemelisin
sertifikalı araç gerekli arkadaşım yada jailbreak yapmanız gerekli cevrenizde bilen birileri var ise. yardımcı olabilirlerNasıl oluyor
Merhaba hocam olurum yardımcı size ne yaptınız şimdiBana yardımcı olabilir misiniz
Merhaba, Legizmo lighthouseArkadaşlar merhaba saati
Güncelledim ama benim iphone sürümü 16.0.3
Çözümü yok mu daha önce çözen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsunlar
Ekli dosyayı görüntüle 12979
Merhaba, 16.0.3 telefonunuzun sürümü dopamin jailbreakli ise;Arkadaşlar merhaba saati
jailbreak varmı telefonundaArkadaşlar merhaba saati
Hallettim reisimjailbreak varmı telefonunda
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.