Kaldırdım ama aynı. Dün ki güncellemeyle alakalı bence çünkü APT adında bir güncelleme de yaptırdı. Dur bakalım şimdilik sıkıntı yok tweakkaldırırken hata veriyor sadece bi güncelleme daha gelecektirBoxy 3 ü kaldırıp denermisin
O zaman da tekrar kurmak hepsini çok uzun sürer ya. Öyle yapacağıma İmzalar hala açıksa akşam sıfırdan bi kurulum yaparım restore ile. En iyisi bu tertemizUsta. İcleaner pro + Ayar dosyaları komple tweakler repoları cydia kaldır tweak cleaner 12 yüklü olsun ama sonra tweak cleaner 12 ile temizle tekrar güncellemeleri yap ve repoları ekle benimki. Sağlam oldu @DeliTurK görüntülü yaptı sağlam şu an
Dün gece cydia apt vs bikaç güncelleme geldi. Yükledim hata verdi sonra jb kalktı kendiliğinden. Uncoveri yeniden yükledim ve jb yaptım sıkıntı yok. Ama şimdi de respring ekranında kaldı belki 10 kez jb yaptım dün kurduğum tweakları bir bir kaldırıyorum ama hep şu hatayı veriyor. Tweak kalkıyor ama
Ekli dosyayı görüntüle 5776
Sıfırdan kurulum yapıcam restore ileŞimdi uyumsuz tweak sürümünüz 12.4 ise bizimki uyumu olmadığı için sıkıntılı yaZıdı veriyor.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
20190907/e05cef9c657a9ffeab380c0207125af2.jpg
Uyumlu olan 2. Ci repodan yükleyin kaldırıp düzlecek ama ilk başta Tweak cleaner 12 ile temizle okadar tweakler tekrar yükleyin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sıfırdan kurulum yapıcam restore ile
Cydiada sorun var bence çünkü aynı hatayı almışsınBüseferde bu hata garip bi durum ilk ben yapım sonra sıfırlayın arkadaşlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?