Helal olsun ne demek
Arkadaşlar şu an içerisinde olan fontlar hariç çalışan font yok sanırın içerisinde 30-40 tane font var sonradan font eklerseniz hepsi safe moda atıyor cihazı
seçilşyor bak ben öyle kullanıyorum hepsini aynı fontu seç böyle
Ekli dosyayı görüntüle 1062
Öyle yap oluyor
seçilşyor bak ben öyle kullanıyorum hepsini aynı fontu seç böyle
Ekli dosyayı görüntüle 1062
Öyle yap oluyor
Sen bu listeden hangisi kullanıyorsun bir foto yollasana font yazan yere geliyor mu seçtiğin zaman.mesela ultra light italic seçip bine gösterebilir misin mümkünse
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam oraya gelmiycek benim resme bak aynınyazıyı seç ve respringe tıkla unutma hepsinde aynı font olucak
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eyvallah kardeşim bunlar oluyor.ben italic yapmak istiyorum mesela ama olmuyor.listede italic seçenekleri var ama italik olmuyor.
Bak orda yarı italık orta italik diye seçenekler var.bakıyorum bakmaz olurmuyum resimlere evet italik yazıyor ama fontu uygulayınca normal geliyor font italik gelmiyor
Bak şimdi başka bir italic font seçtim resimlere iyice bak mavi olan italic yazan fpntu hepsine seçmişim ve italik oluyor
Ekli dosyayı görüntüle 1068Ekli dosyayı görüntüle 1069
Bak bende bu fontu seçtim ama bende italik olmadı
Seçtiğin font italik font değil olmaz tabi sen taksi tekerini tıra takmaya calıs sonra olmuyor abi seçtiğin fontda italik diye yazıcak yoksa italik desteği yoktur ben sana örnek atıyorum insan bakıpda aynı fontda dener ilk önce dimi ama
Olmuyor olsa bende de olmaz dimi bak bendeki reaimde olnuş dimi ama
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?